fbpx

Aselec

02 Dec 2021

Lliurament de premis de la 1a EDICIÓ dels guardons atorgats per SGS València

SGS València va celebrar ahir, dia 1 de desembre, el lliurament de premis de la 1a edició dels seus propis guardons. La filial valenciana ha atorgat ASELEC el guardó de la categoria “Associació”. El lliurament va tindre lloc en el marc de la Jornada de presentació de resultats del Projecte Europeu TRECE -TRAINING FOR ENERGY CONSUMERS EMPOWERMENT.

Després de la presentació del projecte, va arribar el moment més emocionant de la gala. Rafael Castillo, president d’ASELEC, va pujar a recollir el premi. En el seu discurs, va posar en relleu l’activitat social que impulsa la nostra associació dia a dia, com el projecte de mini agents energètics amb la Fundació Feníe Energia, la col·laboració amb Caritas Diocesana en la taula d’agents socials, les jornades comarcals sobre ‘Energia i Canvi Climàtic’ organitzades al costat de la Diputació de València, els convenis signats amb més de 22 instituts de Formació Professional o els Premis Sergio Pomar Montahud.

Un jurat d’experts va proposar a la nostra associació com a guanyadora del premi per l’interés públic del conveni signat amb l’Ajuntament de València per a col·laborar en l’atenció a les persones en una situació de vulnerabilitat i garantir així el dret a l’energia dels veïns i veïnes de la ciutat, plantejant la creació de la Xarxa d’Empreses Instal·ladores pel Dret a l’Energia.

Des d’ASELEC, agraïm enormement aquesta distinció. Sens dubte, un impuls a les nostres activitats i la confirmació del camí triat al llarg d’aquests anys.

Us deixem amb algunes fotografies de l’esdeveniment.

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.