POLÍTICA DE PRIVACITAT

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

• Responsable del Tractament: ASELEC.
• Finalitats: Gestió administrativa de contactes i consultes.
• Legitimació: Execució de la relació contractual/precontractual; consentiment de l’interessat.
• Destinataris: Cessions legalment habilitades.
• Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Raó Social: Asociación de Empresas de Instalaciones Eléctricas, Telecomunicaciones y Energías Renovables de Valencia
CIF: G-46149613
Domicili: Edifici FEMEVAL Av. Blasco Ibañez, 127 46022 València (Espanya)
E-mail: aselec@femeval.es

FINALITATS

La recollida i tractament de les seues dades personals a través d’Associació “Vols formar part d’Aselec?» té com a finalitat possibilitar la gestió dels seus dubtes, peticions i/o interés en els nostres serveis.

D’altra banda, l’usuari podrà autoritzar a ASELEC per al tractament de les seues dades.

LEGITIMACIÓ

El tractament de les dades està legitimat conforme al RGPD (UE) 2016/679 com a establiment de mesures precontractuals entre l’interessat i ASELEC.
En cas d’autoritzar a ASELEC per a l’enviament de comunicacions comercials promocionals de caràcter electrònic, la base legitimadora serà el consentiment de l’usuari.

DESTINATARIS

Les dades personals recaptades a través del correu electrònic i formularis de contacte, són propietat d’ASELEC, no seran cedits o comunicats a tercers, excepte en els supòsits necessaris per al desenvolupament, control i compliment de les finalitats expressades, en els supòsits previstos segons la Llei, així com en els casos específics, dels quals s’informe expressament l’Usuari.

DRETS

En qualsevol moment podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, portabilitat i limitació del tractament, així com, retirar/revocar el consentiment prestat per l’usuari en qualsevol moment, recollits en RGPD (UE) 2016/679, dirigint-se a l’adreça a dalt indicada o mitjançant correu electrònic a aselec@femeval.es.

La sol·licitud haurà d’especificar quin d’aquests drets sol·licita que siga satisfet i ha d’anar acompanyada d’una fotocòpia del seu DNI o document identificatiu equivalent.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Fes clic ací per a visualitzar la Política de Privacitat completa en format taula on es troba tota la informació addicional sobre el tractament de les seues dades.

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable de Tractament Dades Raó Social: Asociación de Empresas de Instalaciones Eléctricas, Telecomunicaciones y Energías Renovables de Valencia
CIF: G-46149613
Domicili: Edifici FEMEVAL Av. Blasco Ibañez, 127 46022 Valencia (España)
E-mail: aselec@femeval.es
Finalitats i Tractament Finalitats La recollida i tractament de les seues dades personals a través d’Associació “Vols formar part d’Aselec?” té com a finalitat possibilitar la gestió dels seus dubtes, peticions i/o interés en els nostres serveis.D’altra banda, l’usuari podrà autoritzar a ASELEC per al tractament de les seues dades per a l’enviament de comunicacions comercials promocionals de caràcter electrònic sobre serveis de ASELEC, mitjançant la subscripció a la seua Newsletter.
Legitimació El tractament de les dades està legitimat conforme al RGPD (UE) 2016/679 com a establiment de mesures precontractuals entre l’interessat i ASELEC. En cas d’autoritzar a ASELEC per a l’enviament de comunicacions comercials promocionals de caràcter electrònic, la base legitimadora serà el consentiment de l’usuari.
Conservació de les dades Les seues dades es conservaran durant la vigència de la relació administrativa i/o comercial de l’interessat amb ASELEC, més el termini previst per la legislació específica en la qual aquestes dades puguen ser exigibles. En cas que l’usuari exercite els seus drets de supressió i oposició, les seues dades seran bloquejades i posteriorment destruïts de manera confidencial.
Destinataris de les dades Les dades personals recaptades a través del correu electrònic i formularis de contacte, propietat d’ASELEC, no seran cedits o comunicats a tercers, excepte en els supòsits necessaris per al desenvolupament, control i compliment de les finalitats expressades, en els supòsits previstos segons la Llei, així com en els casos específics, dels quals s’informe expressament l’Usuari.
Transferència Internacional de dades No es preveu realitzar transferències internacionals de dades.
Drets En qualsevol moment podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, portabilitat i limitació del tractament, així com, retirar/revocar el consentiment prestat per l’usuari en qualsevol moment, recollits en RGPD (UE) 2016/679, dirigint-se a l’adreça a dalt indicada o mitjançant correu electrònic a aselec@femeval.es.la sol·licitud haurà d’especificar quin d’aquests drets sol·licita que siga satisfet i ha d’anar acompanyada d’una fotocòpia del seu DNI o document identificatiu equivalent.
Possibilitat de Reclamació Quan no haja obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets o la manera d’exercir-los podrà presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Obtinga més informació en www.agpd.es

ENTITAT ADHERIDA A CONFIANZA ONLINE

“La nostra entitat es troba adherida a Confiança En Línia (Associació sense ànim de lucre), inscrita en el Registre Nacional d’Associacions Grup 1, Secció 1, número nacional 594400, CIF G85804011, Carrer la Palma 59, Baix A., 28015 Madrid (Espanya), telèfon (+34) 91 309 13 47 i fax (+34) 91 402 83 39 (www.confianzaonline.es).

Aquestes Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola. Així mateix, en compliment del que es disposa en la Llei de Resolució Alternativa de Litigis, informem els consumidors que, com a entitat adherida i en els termes del Codi Ètic, els usuaris podran acudir a Confiança En línia per a la resolució alternativa d’eventuals controvèrsies (https://www.confianzaonline.es/consumidores/como-reclamar/formulario-reclamaciones/).

Si aquestes es refereixen a transaccions electròniques amb consumidors, o sobre protecció de dades quan estiguen relacionades amb aquest àmbit, les reclamacions seran resoltes pel Comité de Mediació de Confiança En Línia, acreditat per a la resolució alternativa de litigis en matèria de consum. Si les reclamacions versen sobre publicitat digital, o sobre protecció de dades relacionada amb aquest àmbit, seran sotmeses al Jurat de la Publicitat d’AUTOCONTROL.

A més et recordem que pots accedir a la plataforma de resolució de litigis en línia de la Unió Europea seguint aquest enllaç: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show

FENIE FIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E. Fundación Fenie Energía