fbpx

Aselec

29 Nov 2021

Celebració del Dinar de Germanor d’ASELEC

Divendres passat, 26 de novembre, el Saló Mediterrani va ser protagonista del Dinar de Germanor d’ASELEC. Un esdeveniment d’allò més especial, d’unió entre els associats. Una oportunitat perfecta per a RE-connectar, RE-conéixer i RE-conéixer-nos. Sens dubte, una jornada única, plena de moments genials i, sens dubte, un fermall d’or per a aquest 2021 tan diferent.

Al voltant de les 11.30 del matí, les portes dels salons es van obrir i el degoteig d’empreses associades va ser constant. Un formiguer d’emocions, RE-trobades i converses sense pantalles ni telèfons. El vertader esperit de germanor del sector va omplir amb la seua energia l’ambient.

L’acte va començar amb les paraules de Rafa Castillo, president d’ASELEC i Carlos Sánchez, secretari tècnic de l’associació. Unes paraules plenes d’afecte, que van culminar amb un gran aplaudiment amb el qual vam reconéixer la labor de cadascuna de les empreses que formen la nostra xarxa.

Per a Rafa Castillo, aquest Dinar de Germanor era “l’ocasió idònia per a sentir-nos com l’equip que hem sigut sempre“. “Un punt d’inflexió, en el qual deixem arrere tot el que hem passat i en el qual veiem el futur amb més il·lusió”, va comentar. A més, el president d’ASELEC va anunciar que la intenció de l’associació és recuperar la normalitat perduda amb la irrupció de la pandèmia. “Intentarem que 2022 siga un any en què celebrar tots els nostres esdeveniments de la forma tradicional”, va aclarir.

A continuació, Carlos Sánchez va donar la benvinguda a Óscar Tramoyeres. El còmic de Rafelbunyol ens va delectar amb un dels seus hilarants monòlegs, que va ser rebut entre riures i aplaudiments pels presents. El punt àlgid del matí, el sorteig de premis entre les empreses associades.

La jornada va culminar amb un deliciós menjar, de la qual totes les empreses associades van gaudir.

Compartim una galeria de fotografies i un vídeo recopilatori dels millors moments de l’esdeveniment.

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.