fbpx

Aselec

14 Feb 2022

GOTE | GOTE SA presenta la seua nova línia de negoci GTCEL

L’empresa GOTE SA llança una nova línia de negoci de desinfecció i purificació d’aire: Gtcel.

La creixent demanda de mercat, originada per la situació pandèmica que patim, ha generat un nou repte en l’empresa, apostant aquesta vegada pel tractament de l’aire.

APOSTANT PER LA SEGURITAT

GTCEL ofereix un nou sistema intel·ligent de desinfecció gràcies a 3 nous models de purificació de diferents grandàries i abaste, segons la necessitat de client.

Seguint de primera mà els avanços en la tecnologia que utilitza la NASA, GTCEL aposta per la degradació dels patògens presents en l’ambient i superfícies, gràcies a la FOTOCATÀLISI, procés pel qual, mitjançant l’alliberament d’hidroxils OH, s’aconsegueix desintegrar i oxidar l’ARN d’aquests, retornant aire pur i fresc a l’estada. Amb això s’aconsegueix desinfectar alhora que conviure amb els nous aparells.

COM TREBALLEN ELS PURIFICADORS *GTCEL

Els purificadors GTCEL contenen 4 tipus de filtres mitjançant els quals el patogen ha de travessar, al mateix temps que l’aire pur generat, just abans d’eixir pels ventiladors, és carregat amb ions negatius, els quals són homònims a les vitamines de la pròpia naturalesa.

Els filtres pels quals el patogen ha de travessar són:

-Prefiltre

-Filtre col.lector electrostàtic

-Filtre VOC / Formaldehid

-Filtre FOTOCATÀLISI (filtre de Diòxid de Titani TiO2) + LED UVA + Ozó en molt xicotet percentatge.

-Generador d’ions

Gràcies a aquest sistema, des dels patògens més grans (partícules en suspensió que l’ésser humà pot veure) fins als virus microscòpics de PM menor a 2.5, són eliminats de l’ambient, conferint-nos benestar, seguretat, i salut.

CONTACTA’NS

Ens pots trobar en:

www.gtcel.es, comercial@gtcel.es, www.gote.com

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.