fbpx

Aselec

16 Feb 2022

GOTE | Armari Rack desmuntat GTLAN d’estructura sòlida i de fàcil muntatge (DIY – “do it yourself”).

La nostra varietat de models li permetrà adaptar la nostra solució de *rack desmuntat al seu entorn *IT, ja siga d’alta densitat com de baixa densitat.

El principal avantatge en adquirir un rack desmuntat GTLAN, és la facilitat de transport i magatzematge del producte. Es van acabar els problemes en els llocs amb accessos estrets, ja no és necessari transportar un rack voluminós a través d’espais crítics, emmagatzeme el rack desmuntat a la sala IT fins a la seua posada en marxa sense ocupar espai ni destorbar, reduïsca a un el personal necessari per a la instal·lació i posada en marxa de l’entorn IT.

El rack desmuntat se subministra en un kit de 1, 2 o 3 embalums (segons model) fàcilment transportables, que ocupen només un terç del volum del rack muntat, la qual cosa facilita l’accés al lloc de la instal·lació i proporciona una major seguretat durant el transport. El muntatge es realitza en minuts per una única persona i l’armari queda sòlid, estable i robust.

En adquirir aquest producte ajudes GTLAN en la reducció de l’impacte ambiental ja que generem menys deixalles en la seua producció i distribució, i al seu torn dotem de reciclabilitat al cicle de vida del producte i els seus components.

Els racks estan fabricats amb acer SPCC laminat en fred d’alta qualitat i amb perfils de 2 mm ajustables en profunditat. Compatible amb tota mena de safates i accessoris per a formats de 19”. Ideals per a contindre servidors, bateries o sistemes de cablejat estructurat, oferint les màximes prestacions tant en aplicacions informàtiques, industrials o de telecomunicacions.

Normativa

Standard EIA-310-E, IEC 60297-2, Conformidad CE

Característiques

Color negre. Càrrega màxima: Fins a 800 kg. Grau de protecció: IP 20. Unitats de rack (UR), ample i profunditat variables segons model. Porta transparent o encunyada, amb panys, reversibles i fàcilment extraïbles. Quatre perfils de 19” regulables en profunditat. Panells laterals desmuntables. Entrades de cables superior i inferior. Accessible pels quatre costats. Rodes i peus regulables inclosos. Completa gamma d’accessoris disponibles.

Muntatge armaris desmuntats Gtlan

GTS1866SD     https://www.youtube.com/watch?v=pUtr7EKvRf8&t=14s

Serie EKO     https://www.youtube.com/watch?v=oXiuOn1drG0

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.