Aselec

ACTE DE RECONEIXEMENT PER LA PARTICIPACIÓ DELS INSTITUTS EN LA SEGONA EDICIÓ DELS PREMIS SERGIO POMAR

La seu de FEMEVAL (Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana) va acollir el passat 30 de novembre l’acte de reconeixement als instituts per la seua participació en els Premis Sergio Pomar. Un acte de reconeixement als 7 IES de la província de València i a l’alumnat participant en aquesta segona edició dels Premis Sergio Pomar Montahud, per la seua implicació i esforç. En aquesta edició es van presentar 11 projectes d’una gran qualitat. Un acte entranyable, que preparem amb il·lusió per a homenatjar la figura de Sergio que sempre va apostar pel talent jove.

Rafa Castillo, president d’ ASELEC juntament amb Enrique Ruiz, vicepresident i Juanjo Català, assessor estratègic d’ ASELEC van donar la benvinguda als assistents a aquest esdeveniment tan especial on es van premiar els millors projectes en l’àmbit de les instal·lacions elèctriques, telecomunicacions, energies renovables i automatització.

Manuel Gomicia, Director General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim General de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i Alejandro Soliveres, secretari general de FEMEVAL, no van dubtar a recordar la labor de Sergio Pomar i motivar als alumnes a continuar innovant en aquest sector en continu creixement. Després d’aquestes emotives paraules es van projectar un vídeo en memòria a la trajectòria de Sergio Pomar en el sector elèctric, i un audiovisual que resumia el treball i esforç de cadascun dels projectes presentats en aquesta edició.

D’una banda, a tots els participants se’ls va fer lliurament d’una placa commemorativa com a mostra d’agraïment per la seua participació. D’altra banda, els nostres patrocinadors, Iberdrola, Grupo Peisa, Julmatic de Grupo Cadielsa i Feníe Energia, juntament amb ASELEC, van reconéixer els mèrits als guanyadors i guanyadores amb una dotació econòmica en metàl·lic i en bo formatiu, així com equipament material per al Centre de Formació.

L’esdeveniment va concloure amb la il·lusió de continuar celebrant més edicions que donen a conéixer les idees brillants dels alumnes de Formació Professional.

Des d’ ASELEC agraïm l’alta participació en aquesta 2ª edició i la col·laboració de les nostres empreses patrocinadores.

Ens veiem en la pròxima edició dels Premis Sergio Pomar Montahud!

FENIE FIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E. Fundación Fenie Energía