fbpx

Aselec

Accions i pla de comunicació
21 Feb 2023

PRESENTACIÓ DE LES ACCIONS I PLA DE COMUNICACIÓ 2023

El passat 17 de febrer, vam donar la benvinguda a les empreses patrocinadores i col·laboradores realitzant la presentació de les Accions i el Pla de Comunicació que durem a terme aquest 2023.

Un any en què mirem el futur del sector. Un any en què seguim apostant pel talent jove. Un any ple de novetats que tenen com a objectiu potenciar un sector en continua evolució.

Carlos Sánchez, secretari tècnic d’ASELEC, va iniciar la presentació amb la notícia que ja són prop de 900 empreses associades que donen feina a més de 4000 treballadors. Després d’explicar l’estructura de l’associació, va detallar alguns dels serveis més destacats que brinda ASELEC a aquestes empreses associades.

Tot seguit, Rafael Castillo, president d’ASELEC, va prendre el relleu de la presentació per donar a conèixer les iniciatives que s’exerciran aquest any i que prometen impulsar el futur d’un sector tan apassionant com és el nostre. El Dia de l’Instal·lador, els Premis Sergio Pomar que aspiren a ser els Goya del sector o el Museu ASELEC, són alguns dels projectes que es consoliden aquest 2023.

Juanjo Català, responsable de relacions externes, va aportar una sèrie de dades, summament interessants , sobre la necessitat de regeneració professional, tant a l’àmbit de la incorporació de les noves generacions, com de la formació contínua. Aquest informe va servir d’avantsala per a la presentació de Generació ASELEC, el projecte estrella 2023.

GENERACIÓ ASELEC

presentació de les accions i pla de comunicació

La creació de GENERACIÓ ASELEC és la nostra iniciativa adreçada a futurs estudiants de la branca d’Electricitat i Electrònica, així com als seus assessors vocacionals (familiars, amics, professors…) que els ajuden i guien en la seva elecció, donant elements per prendre la seva pròpia decisió.

Amb aquest projecte els explicarem com poden participar laboralment en activitats i projectes que canviaran el món, fent-ho més sostenible i 100% connectat. Els parlarem d’un sector que els ofereix un futur prometedor (els Cicles en Electricitat i Electrònica són els cinquens amb més demanda laboral. Segons un estudi d’Adecco, ocupen el 8,7% del total d’ofertes de feina).

Volem transmetre’ls que el canvi no es fa sol. L’objectiu de GENERACIÓ ASELEC és fer una crida a joves que vulguin pertànyer a aquest sector: nadius digitals, amb talent, apassionats i compromesos amb la creació d’un futur tecnològic, divers, innovador, col·laboratiu i sostenible.

Finalment, acomiadem l’esdeveniment amb un dinar per agrair a les empreses patrocinadores i col·laboradores la seva gran tasca i compromís amb la nostra associació.

El futur és elèctric i és a les nostres mans.

presentació de les accions i pla de comunicació

FENIE FIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E. Fundación Fenie Energía