fbpx

Aselec

La Generación ASELEC dice #SíaTenerFuturo
24 Feb 2023

La Generació ASELEC diu #SíaTindreFutur

Nostàlgics de la “Generació X”; (1969-1980) que gaudeixen recordant els ratolins de ‘V’ o ploren una vegada i una altra amb la mort de Chanquete…

“Millennials”; (1981- 1993) contant anècdotes de Nokias de Adamantio i llocs estranys anomenats “videoclubs”.

I els “Generació Z”, (1994-2010) reaccionant en Twitch a l’últim trend de Tiktok.

La societat és hui en dia una amalgama de generacions que es caracteritzen i xoquen entre si, generacions als quals uneix unes característiques molt particulars que fa que s’engloben sota un mateix nom. Arriba el moment de posar al mapa a eixa generació de joves que volen canviar les coses.

Amb les seues habilitats i a través de la Formació Professional, convertir-se en protagonistes de les seues vides, ser una generació d’alt voltatge, emprant l’energia, la connectivitat, l’ IoT, domòtica, electricitat, últimes tecnologies, automatització… en definitiva, per a fer del nostre món, un lloc millor.

La Generación ASELEC dice #SíaTenerFuturo

Naix Generació ASELEC: una iniciativa que mira de cara als joves del sector

Generació ASELEC té com a objectiu proporcionar informació i recursos a aquells estudiants que estan considerant la possibilitat d’estudiar la branca d’Electricitat i Electrònica. També es dirigeix als seus assessors vocacionals, com a familiars, amics i professors, per a ajudar-los a guiar als estudiants en la seua elecció de carrera en oferir-los informació rellevant i útil.

Amb aquesta iniciativa animem als joves a que busquen una carrera emocionant i amb impacte!

Volem transmetre’ls que el canvi no es fa sol. L’objectiu de Generació ASELEC és atraure a joves que vulguen pertànyer a aquest sector: nadius digitals, amb talent, apassionats i compromesos amb la creació d’un futur tecnològic, divers, innovador, col·laboratiu i sostenible.

La Generación ASELEC dice #SíaTenerFuturo

Com ho farem?

Des d’ASELEC ens proposem aportar una bufa d’aire fresc a través de la campanya #SíaTindreFutur. Una campanya que reflecteix a la perfecció a una generació que prefereix equivocar-se a no haver-ho intentat, que prefereix dir que sí a un pla, al fet que li ho conten.

És la Generació del Sí. És la Generació ASELEC.

Per a acostar-nos a aquesta generació de joves, hem creat un perfil en TikTok, una xarxa social que ens ajudarà a despertar el seu interés pel futur del sector i els convide a interactuar. El nostre contingut serà creat en col·laboració amb empreses patrocinadores que ens permetran tindre una visió detallada del dia a dia de les seues operacions, i amb els Instituts d’Educació Secundària (IES) , en els quals els estudiants tindran l’oportunitat de mostrar el seu costat més creatiu i digital.

Junts, crearem contingut inspirador i emocionant que motive i informe als joves sobre les possibilitats que ofereix el sector de l’Electricitat i Electrònica.

A més, la campanya no es limita a vídeos en la xarxa social, sinó que inclou la construcció d’una web que acull totes les novetats, eixides professionals, testimoniatges i fites que es desenvoluparan. Això ens permet tindre un punt de trobada al qual acudir per a mantindre a aquesta generació al dia.

Finalment, hem aportat el nostre granet d’arena a la tendència dels stickers creant la nostra pròpia col·lecció. DESCARREGA’LS JA !

Sí a créixer en aquest sector. #SÍATINDREFUTUR

La Generación ASELEC dice #SíaTenerFuturo

FENIE FIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E. Fundación Fenie Energía