fbpx

Aselec

21 Nov 2022

Guanyadors de la 2ª edició dels Premis Sergio Pomar Montahud

Els Premis Sergio Pomar Montahud, iniciativa conjunta d’ASELEC  (Associació d’Empresaris Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València) y COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida), ja tenen guanyadors. Tal com estableixen les bases dels Premis Sergio Pomar Montahud, el 18 de novembre es dóna a conéixer la fallada dels jurats basant-se en el caràcter innovador, disseny, tecnologia empleada, aplicació pràctica i impacte medioambiental.

Per acord unànime, es falla a favor dels següents projectes dins de les categories d’instal·lacions elèctriques, energies renovables, automatització i telecomunicacions respectivament:

  • Eficiència energètica i seguretat d’una nau industrial automatitzada de Zhuoshun Chen del CIPFP Ciutat de l’Aprenent.
  • Instal·lació elèctrica, fotovoltaica i domòtica d’una vivenda unifamiliar dels alumnes Rubén Martínez i Alejandro Taula de l’Institut Politècnic escoles Sant Josep Jesuïtes.
  • Bomba de reg automatitzada amb estació meteorològica de Kevin Monsálvez, estudiant del CIPFF Ciutat de l’Aprenent.
  • Domotització d’una vivenda unifamiliar de nova construcció de 4 plantes de Joseph Álvaro Cobeña Holguín de l’IES Gonzalo Anaya.

Desde ASELEC, volem agrair als 7 IES de la província de València i a l’alumnat participant en esta segona edició dels Premis Sergio Pomar Montahud, per la seua implicació i esforç, amb un total d’11 projectes presentats, tots ells d’una gran qualitat, la qual cosa ens anima a seguir amb esta iniciativa per a l’impuls de la Formació Professional, honrant la memòria i el llegat de Sergio Pomar Montahud.

Pots consultar aquí la fallada dels jurats.

FENIE FIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E. Fundación Fenie Energía