fbpx

Aselec

23 Nov 2021

Acte de reconeixement per la participació dels instituts en els Premis Sergio Pomar

La seu de FEMEVAL (Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana) va acollir ahir l’acte de reconeixement als instituts per la seua participació en els Premis Sergio Pomar. Un acte d’agraïment als 10 centres educatius que van presentar interessantíssims projectes a la primera edició d’aquests guardons tan especials. Uns premis que reconeixen la figura de Sergio Pomar Montahud i honren la seua aposta per l’educació i formació de les noves generacions del sector.

Rafa Castillo, president d’ASELEC, va donar la benvinguda a l’acte i va assenyalar l’altíssim nivell dels participants. “Hem hagut de triar un guanyador, però tots els projectes mereixien el premi”, va assenyalar Castillo. A més, el president de l’associació va aplaudir la gran usabilitat dels diferents projectes. “El nostre objectiu, reconéixer el talent de les joves promeses, del futur del sector”, va afegir. A més, Rafa Castillo va assegurar que “els premis naixen amb vocació de permanència”. “Amb vocació i esforç aconseguirem que el sector de l’energia continue creixent”, va concedir. Carlos Sánchez, secretari tècnic d’ASELEC, es va sumar a aquest acte d’agraïment. “És la primera edició d’uns premis molt necessaris”, va comentar.

Juanjo Catalán, assessor estratègic d’ASELEC, va formar part també d’aquest reconeixement als instituts. “És un acte entranyable i que ens fa molta il·lusió”, va confessar. “Un homenatge a Sergio, que sempre va apostar pels joves. En ASELEC hem recollit el seu testimoni”, va assegurar. A més, Catalán va llançar un missatge clar: “Necessitem a les noves generacions. Sou imprescindibles per a la transició energètica”.

Des d’ASELEC s’aposta per la formació en totes les etapes de la carrera de qualsevol professional. “ASELEC és la vostra casa per a continuar la formació. El futur és elèctric i digital”, va comentar l’assessor estratègic de ASELEC.

L’acte va comptar amb un vídeo homenatge a la figura de Sergio Pomar, que va posar el toc més sentimental a l’esdeveniment, recordant la seua figura. La seua mirada positiva enfront de la vida i la seua capacitat d’admirar cada moment van inundar la sala. A més, un vídeo resumeixen va ser l’encarregat de compilar totes les propostes que van formar part d’aquests premis, atorgant un reconeixement especial.

Carlos Sánchez va posar en relleu la gran varietat en la tipologia dels projectes. “Una varietat que s’identifica totalment amb l’esperit d’ASELEC”, va afegir. Per part seua, Rafa Castillo va animar que algun dels participants explicara com ha viscut l’experiència.

Manel Torres, guanyador del premi, i la seua tutora, Carolina Fuster, van compartir les seues impressions sobre aquesta iniciativa. Torres va destacar la motivació i ànim a l’esforç que suposaven aquests premis. A més de la possibilitat de poder ajudar d’alguna manera a l’institut en el qual s’ha format com a professional. Per a Fuster, aquests premis són “una ajuda perfecta per a promocionar la formació de cicles, especialment en estar lligat a una associació important”. “És una manera excel·lent de motivar als alumnes. Estem molt agraïts”, va afegir.

L’acte va concloure amb el lliurament de trofeus als alumnes i instituts participants:

  • IES Bernat Guinovart (Algemesí)
  • IES Jaume I (Ontinyent)
  • Escuelas Profesionales Luis Amigó – EPLA (Godella)
  • Virgen al Pie de la Cruz (Puçol)
  • IES La Costera (Xàtiva)
  • IES Tirant Lo Blanc (Gandia)
  • Escuela de Artesanos (València)
  • IES Rascanya (València)
  • CIPFP Faitanar (Quart de Poblet)
  • Escuelas Jesuitas San José (Valeècia)

Galeria de fotos de l’esdeveniment:

FENIE FIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E. Fundación Fenie Energía