fbpx

Aselec

23 Nov 2021

fischer | fischer DUO-Line

  • fischer introdueix la intel·ligència en la tecnologia de fixació.
  • fischer dicta noves tendències en la tecnologia de fixació amb les seues Duo-Line.

Qui creia que el tac no podia millorar-se més, es va equivocar amb el llançament en 2015 amb el tac DuoPower bicomponent. La família DuoLine, guardonada amb el premi d’or en el German Brand Award, es compon ara de quatre tacs amb un disseny tècnic i estètic excepcional com cap altre en el món de la fixació. La combinació distintiva de roig i gris els fa vertaders ambaixadors de la marca fischer i la combinació intel·ligent de materials proporciona un plus de funcionalitat, rendiment, comoditat, facilitat d’instal·lació i de seguretat.

DuoPower

Amb la seua intel·ligent combinació de materials flexibles i el tac DuoPower garanteix un ancoratge òptim.

Es poden instal·lar ràpida i fàcilment a mà sense necessitat d’eines especials. Tant si es tracta de materials massissos, porosos o buits, DuoPower reacciona de manera intel·ligent a la base d’ancoratge i determina que funció ha d’exercir: si s’expandeix, es plega o es nua.

El tac dóna una “resposta”, per dir-ho així, per a indicar si està correctament fixat.

El tac DuoPower, amb la funció anti-gir evita la molesta rotació del tac en l’orifici de perforació durant la instal·lació i el vorell evita que es llisque en el forat. Això proporciona una fixació segura i permanent en formigó, maçoneria, pedra natural, panells d’aglomerat, panells d’algeps i molts altres materials de construcció i a més és ideal per a caragols de doble rosca, fusta i panells d’aglomerat.

Les aplicacions inclouen la instal·lació d’armaris, prestatges, consoles per a tv, llums, persianes, bústies, instal·lacions sanitàries i moltes més.

El DuoPower està actualment disponible en nou dimensions amb un caragol corresponent addicional.

DuoTec

Els tacs DuoTec són molt adequats per a càrregues altes en materials buits. Si els ancoratges s’introdueixen en materials de construcció massissos, actuen com a tac d’expansió. Per tant, l’objecte que es fixarà pot ser fixat fins i tot sense que hi haja una cavitat darrere de la placa.

El component roig i resistent orientat cap a la cavitat distribueix les càrregues pesades per tota la superfície de suport, mentre que el costat gris i flexible evita que es trenque la superfície de la placa. El rendiment de les fixacions comunes de plàstic o de cavitat es veu superat amb escreix. És possible realitzar tot tipus de fixacions en parets i sostres buits, ja siguen llums, armaris, prestatgeries, guarda-robes, quadres, espills o suports per a la TV.

El DuoTec és adequat per a plaques d’algeps, plaques de fibra d’algeps, acer, plàstic i plaques de fusta (OSB, plaques d’aglomerat o MDF), així com per a altres materials de construcció. Pot utilitzar-se amb caragols de fusta i d’aglomerat.

La geometria especial del tac, amb xicotetes plaques metàl·liques d’acer inoxidable en la part roja, permet utilitzar-ho en moltes aplicacions. Per a fixar-ho, el tac es col·loca a través d’una instal·lació prèvia.  Per a això, l’usuari ha de col·locar l’element de palanca en paral·lel al topall de la pota d’agarre, que es connecta de forma molt flexible. El DuoTec se subjecta en l’orifici mitjançant l’anell ajustable.

Una vegada col·locat, reforça el forat de perforació i augmenta la capacitat de càrrega. Darrere del tauler, el tac s’encaixa i desenvolupa la seua capacitat de càrrega. La part que sobreïx de l’empunyadura pot trencar-se fàcilment amb la mà. N’hi ha prou amb caragolar l’objecte d’instal·lació i llest. La fixació es pot retirar i tornar a caragolar diverses vegades, per exemple, per a netejar un objecte instal·lat.

A més d’una versió amb un diàmetre de trepant de 10 mm, fischer ofereix ara també una opció per a un trepant de 12 mm amb el DuoTec 12. La nova variant és adequada per a caragols d’aglomerat de 6 mm i/o caragols M6. El DuoTec 12 té un reforç en l’esquelet metàl·lic per a altes capacitats de càrrega de tracció i tallant en tots els materials tipus placa cartó-algeps. D’aquesta manera, es poden realitzar múltiples aplicacions d’armaris, per exemple, utilitzant menys fixacions, la qual cosa redueix tant l’esforç com la despesa. Una regla en el tirant per a determinar la longitud correcta dels caragols facilita i accelera la instal·lació.  Amb aquestes característiques, DuoTec 12 combina una major facilitat d’ús amb una major funcionalitat i rendiment. Depenent del substrat, aquest tac proporciona una càrrega d’ús recomanada de fins a 1,5 kN.

DuoBlade

L’especialista en fixació fischer va incorporar el DuoBlade a la seua línia Duo-Line, un ancoratge autoperforant per a plaques de cartó-algeps algeps.  Va ser guanyador del “Xarxa Dot Award: Product Design”, un dels majors concursos de disseny del món. El disseny de l’ancoratge destaca per la seua punta metàl·lica i les seues tres dents tallants. El seu disseny roig i gris és igualment cridaner, una característica que comparteix amb els seus germans de la línia DUO de fischer i en la qual es combinen hàbilment l’estètica i la tecnologia. La pala esmolada del mateix nom agilita i simplifica el muntatge i evita que l’ancoratge es desplace. Permet un procés de perforació net i eficaç en el qual el material de construcció roman intacte. El punt central de la fulla serveix com a punt de suport i permet un ajust precís de l’ancoratge.

DuoSeal

L’última innovació de la família DuoLine arriba en 2021 amb el DuoSeal: un innovador tac multimaterial de dos components especialment indicat per a instal·lacions d’accessoris en zones exposades a esquitxades i estancament temporal de l’aigua.

El tac de segellament DuoSeal s’ha desenvolupat especialment per a ajudar els professionals de la instal·lació a treballar en espais exposats a l’aigua i a la humitat com en banys i cuines individuals i/o col·lectius i en exteriors. La seua innovadora silueta i els materials d’última generació permeten segellar les perforacions, evitant així el risc de filtracions en les parets.

DuoSeal segella completament els forats perforats en les rajoles sense necessitat d’un segellament químic addicional evitant així els danys estructurals causats per les humitats en el material de construcció, sent idoni per a superfícies de rajoles que estan exposades a esquitxades d’aigua molt freqüents i a aigua acumulada temporalment.

Parets de banys domèstics i públics, saunes, bugaderies, cuines, vestuaris, entorns de piscina i, en general, totes les estades revestides de taulells o de ceràmica només estan parcialment protegides contra les filtracions. L’aigua i la humitat es colen entre les juntes de les rajoles i a través dels forats de fixació, danyant així la pròpia paret.

DuoSeal és la primera fixació de niló de segellament multimaterial provada i aprovada segons els estàndards ETAG 022 i DIN 18534.

Clica ací per a més informació sobre la gamma DuoLine.

CLICA ACÍ PER A EMPLENAR L’ENQUESTA.

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.