fbpx

Aselec

03 Oct 2023

Sopar Anual d’ASELEC 2023, El Nostre Futur és Ara

El divendres 29 de setembre, vam tindre el plaer de celebrar el Sopar Anual d’ ASELEC en Jardín de Azahares, un lloc amb una atmosfera única i perfecta per a un esdeveniment d’aquesta envergadura. Més de 350 persones es van unir a nosaltres, destacant la sòlida cohesió dins de la comunitat energètica valenciana, mentre celebràvem amb entusiasme els èxits obtinguts al llarg de l’any.

Jardín de Azahares

La vetlada va començar amb el photocall, on es deixava entreveure el fil conductor de la nit “El nostre Futur és Ara”. Per ell van passar cares conegudes del sector, com el Secretari Autonòmic d’Indústria, Comerç i Consum, Felipe Carrasco, el President de FEMEVAL, Vicente Lafuente i el president de AVICLIMA, Diego Sanía. També van assistir els presidents de APEME, AIECS i PYMEV, les associacions germanes de la Comunitat Valenciana pertanyents a FIECOV. Cal destacar la presència en el sopar del Cap de Servei d’Eficiència Energètica per a la Transició Ecològica, Alfredo Sambeat o el Cap de Servei de Medi Ambient de la Diputació de València, Ramón Bellido, entre altres personalitats del sector.

La música durant el còctel de benvinguda va estar a càrrec d’un DJ que va crear un ambient animat en la zona més acollidora dels jardins. Aquest moment va resultar ser ideal per a retrobar-se i gaudir del començament d’una nit que prometia ser memorable.

Saló Jardín de Azahares

Després del sopar, la vetlada va continuar amb l’actuació de Javier Botía, Campió Mundial de Mentalisme, qui va delectar a tots amb la seua espontaneïtat i humor. La seua destresa com a mestre de cerimònia va donar pas al President d’ ASELEC, Rafael Castillo Devis, qui va agrair l’esforç i treball realitzat en aquest últim any pels professionals del sector.

Campió Mundial de Mentalisme, Javier Botía 

Així mateix, va aprofitar per a llançar un missatge a Felipe Carrasco, Secretari Autonòmic d’Indústria, Comerç i Consum, demanant un major suport del govern en la transició energètica i també, més mitjans per a motivar als joves perquè estudien Formació Professional, a causa de la falta de mà d’obra actual en el sector. També, va fer especial esment al projecte de Generació ASELEC, en el qual es motiva als estudiants a endinsar-se en l’àmbit energètic.

Felipe Carrasco, present en el Sopar, va prometre haver pres nota de les peticions d’ ASELEC i va afirmar que tractarà de millorar la situació del sector elèctric.

 

President d’ ASELEC, Rafael Castillo Devis

Posteriorment, va arribar el moment més emotiu i especial de la nit: l’homenatge als professionals recentment jubilats, fent-los lliurament d’una placa honorífica que posa en valor la seua contribució i esforç en el sector.

Homenatge als companys jubilats

L’esdeveniment va finalitzar amb un important sorteig de regals de les empreses patrocinadores i el gran regal de la nit, un cap de setmana a Lisboa per a 2 persones per gentilesa d’ ASELEC.

Guanyadora del regal ASELEC

Gràcies a tots i totes per assistir i fer d’aquest sopar, una nit màgica on la família ASELEC va estar més unida que mai. Esperem veure-us l’any vinent!

 

BUSCA’T EN LA NOSTRA GALERIA FOTOGRÀFICA!

 

FENIE FIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E. Fundación Fenie Energía