fbpx

Aselec

El termòstat connectiu Simon 270 *iO revoluciona el control de la calefacció
02 Oct 2023

El termòstat connectiu Simon 270 iO revoluciona el control de la calefacció

A mesura que s’acosta la temporada de fred, i la tendència cap a una llar connectada és cada vegada major, la conveniència del termòstat connectiu cobra protagonisme en la llar. És una peça clau per a optimitzar el confort i l’eficiència energètica. Permet un control remot de la temperatura i el monitoratge de consums, la qual cosa no sols millora la qualitat de vida, sinó que també redueix el consum d’energia, contribuint a l’estalvi i la sostenibilitat ambiental.

L’innovador dispositiu de Simon, companyia líder en material elèctric, pioner del IoT en col·leccions de mecanismes i referent en disseny d’il·luminació, regula de manera precisa la temperatura en la llar. El seu protocol de connexió Wifi permet un control remot des d’un dispositiu mòbil a través de l’App Simon iO, garantint un control total des de qualsevol lloc. A més, funciona amb assistents de veu com Hey Google i Amazon Alexa. Ni tan sols es necessita un HUB, només un encaminador amb connexió wifi basta per a poder crear l’atmosfera adequada.

El termostato conectivo Simon 270 iO revoluciona el control de la calefacción

El nou termòstat iO permet connectar la llar al sistema de calefacció ja siga caldera o sòl radiant. Ofereix la possibilitat de controlar la temperatura i configurar programacions horàries perquè la casa siga el lloc més confortable en qualsevol moment.

Aquest dispositiu connectiu Simon posseeix a més un atractiu display interactiu que permet ajustar la temperatura de consigna. A diferència d’altres solucions, té la versatilitat de ser modular, la qual cosa implica que pot instal·lar-se en marcs múltiples al costat d’altres funcions, centralitzant el control.

 

La seua instal·lació aprofita el cablejat estàndard sense necessitat de busos ni quadres domòtics complexos. És apte per a encastar en caixetins universals, però a més pot instal·lar-se també en superfície amb caixa, la qual cosa facilita la seua integració en qualsevol sistema de calefacció existent.

El termòstat Simon 270 iO ofereix una selecció d’acabats pensats perquè encaixen amb qualsevol estil. Disponible en color cava, or, titani, coure, bronze, alumini, negre mat i blanc. Amb un elegant disseny i fàcil instal·lació, el mecanisme s’adapta perfectament amb tota mena de materials, mobiliari i complements decoratius. Gràcies al seu disseny neutre, s’ha reduït el gruix dels marcs, aconseguint la integració perfecta amb la paret, buscant la mínima intrusió. Més que formar part d’un espai, vol ajudar a crear el seu ambient.

FENIE FIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E. Fundación Fenie Energía