fbpx

Aselec

Premios Ecomov, premis Ecomov
20 May 2019

El II cicle de Jornades Comarcals, guardonat en els premis Ecomov

La promoció de les pràctiques mediambientals sostenibles té premi. El diari Las Provincias ha atorgat un guardó en els seus premis Ecomov al segon cicle de Jornades Comarcals ‘Energia i Canvi Climàtic’, en el qual des d’Aselec hem col·laborat amb la Diputació de València, Femeval i l’Institut Tecnològic de l’Energia.

Aquest guardó, inclòs en la tercera edició dels premis Ecomov, reconeix l’esforç tant d’empreses com d’entitats públiques per fomentar la mobilitat ecològica i eficient des de diferents estrats de la societat. En total, cinc premis que reconeixen l’aposta per una mobilitat sostenible, eficient i ecològica i per reduir les emissions amb l’objectiu final de contribuir a una millora del medi ambient.

Las Provincias, el diari que tria quines institucions, empreses o iniciatives són mereixedores dels premis Ecomov, avalua també les accions que tinguen el suficient pes i influència en el medi ambient a través de la promoció de l’ecomobilitat.

Així, la Diputació de València ha rebut la distinció per l’organització, per segon any consecutiu, de les Jornades Comarcals ‘Energia i Canvi Climàtic’, que en aquesta edició ha recorregut set municipis de la provincia de València amb xarrades i activitats no solament sobre vehicles elèctrics i mobilitat sostenible, sinó tambié sobre autoconsum i eficiència energètica, dos camps que poden potenciar enormement les noves fórmules de mobilitat.

El cicle comprenia set jornades en set municipis integrants del Pacte de les Alcaldies. En cadascuna d’elles, experts en diferents matèries d’Aselec, Femeval, ITE i la Diputació de València, o més d’algunes personalitats del sector convidades, realitzaven una exposició i debatien amb les centenars de persones que, al llarg de tot el cicle, van atendre les diferents activitats.

Un guardó que suposa un impuls al treball realitzat en favor de la mobilitat sostenible, buscant noves solucions i involucrant a les institucions públiques en el canvi social que ja és una realitat, i que a més se suma al premi que ja va rebre la primera edició del cicle, organitzada a l’any 2018.

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.