fbpx

Aselec

Día del Instalador 2019
10 Jun 2019

El Día del Instalador 2019 ja está ací

Comença el compte arrere. El Día del Instalador 2019 enlaira cap a la seua nova ubicación: el Circuit Ricardo Tormo de Xest. Una segona edició en la qual l’esdeveniment fa un pas Avant per a consolidar-se com la ineludible cita de referencia en el sector elèctric i de telecomunicacions de la província de València. Un mateix esperit i ambició però un nou escenario i concepte s’uneixen el pròxim 28 de juny a Xest.

La jornada, igual que en la seua primera edició, está pensada per i per a professionals. Amb l’afany d’aglutinar en un mateix esdeveniment a totes les empreses i professionals del teixit associatiu del sector a la província de València per a, a més, celebrar l’Assemblea General en la qual Aselec rendeix comptes anualment, fomentar la unió, l’oci i, en definitiva, construir sector.

El Día del Instalador 2019 començarà amb la recepció i acreditació de totes les personas que assistisquen des de primera hora del matí i, després de l’Assemblea General i l’esmorzar networking celebrats a continuació, donaran començament en paral·lel les diferents activitats professionals i formatives organitzades.

D’una banda, una zona d’exposició en la qual les nostres marques col·laboradores, en stands individuals, mostraran les seues últimes novetats. Pero un altra, una zona de workshops en la qual s’impartiran tallers de temàtiques tan d’actualitat com l’autoconsum, els residus electrònics o la formació per a joves instal·ladors, entre moltes altres qüestions.

A última hora del matí, l’atenció se centrarà en una taula redona en la qual, de la mà d’algunes de les nostres empreses patrocinadores, i amb moderació per part d’Aselec, podrá debatre’s sobre algunes de les qüestions de major actualitat en el present i futur del sector, com les energies renovables, la descarbonització o la descentralització, entre altres temes.

L’esdeveniment seguirá amb un menjar popular amb el Circuit Ricardo Tormo com a teló de Fons, en el qual reforçar els vincles professionals i personals entre totes les empreses del sector, i on també totes les persones assistents podran optar a portar-se en el ja tradicional sorteig un dels regals que tant Aselec com les nostres empreses patrocinadores aportaran per a la jornada.

Per descomptat, en una jornada que té la formació com a una de les seues bases, no pot faltar espai i temps per als grans protagonistes d’aquesta: els instal·ladors del futur. Centres i instituts de Formació Professional estarán presents en un esdeveniment que, en un futur pròxim, están cridats a liderar.

Finalment, i com no pot ser d’una altra manera en un escenari com aquest, es realitzarà una activitat de motor per a posar la guinda ideal al Día del Instalador 2019, segona edición d’una jornada anual estendard per a centenars d’empreses i professionals.

Inscripcions al Día del Instalador 2019

Les inscripcions ja están obertes a través de la página web propia del DDi19. Les persones que desitgen asistir a algun dels workshops podran triar a quin inscriure’s.

 

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.