Aselec

22 Feb 2019

Arranca el segon cicle de jornades comarcals ‘Energia i Canvi Climàtic’

Després de l’èxit de convocatòria i assistència de 2018, a partir del pròxim mes de març comença la segona edició del cicle de jornades comarcals ‘Energia i Canvi Climàtic’ que la Diputació de València organitza juntament amb la Federació Empresarial Metal·lúrgica de València (Femeval), l’Associació d’Empresaris Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València (Aselec) i l’Institut Tecnològic de l’Energia (ITE).

Mateixa filosofia però un programa de continguts totalment renovat. Baix el títol ‘Energia i Canvi Climàtic’, aquest nou cicle de jornades buscarà seguir la línia marcada en la primera edició: fomentar el coneixement i proporcionar als assistents tota la informació necessària per a comprendre les problemàtiques, aportant al mateix temps propostes i eines amb les quals fer-los front.

El mercat energètic avança tant a nivell tecnològic com legislatiu, i les jornades no podien quedar-se arrere. La recent supressió de l’impost al sol ha obert un nou panorama a l’autoconsum, un dels temes que es tractarà en les ponències.

També la gestió energètica i la mobilitat elèctrica tindran un gran protagonisme: dos de les realitats del sector que més poden afectar usuaris i professionals i que, de la mà d’experts en la matèria, seran tractades en cadascuna de les set jornades que es duran a terme.

El cicle donarà començament a principis de març a L’Eliana i passarà també per Albalat dels Sorells, Utiel, Carcaixent, Vallada, Potries i València, que acollirà l’última cita. Set municipis en els quals s’espera atraure tant professionals com usuaris a les ponències que, baix el Pacte de les Alcaldies, la Diputació de València posa en marxa al costat de Femeval i Aselec.

En la presentació, tant la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, com el diputat de Medi Ambient, Josep Bort, van incidir en el compromís de la corporació provincial amb polítiques enfocades a la sostenibilitat, l’eficiència energètica i la lluita contra el canvi climàtic. I, al costat de la corporació, dos representants del teixit associatiu valencià com Femeval i Aselec aportaran el seu coneixement tècnic per a fomentar la conscienciació i el coneixement dels usuaris en això.

presentacion-ciclo-diputacion

 

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.