Aselec

14 Feb 2019

Torna el cicle de jornades comarcals sobre Energia i Canvi Climàtic amb la Diputació de València

En la lluita contra el canvi climàtic, la informació i el coneixement són els grans aliats de la ciutadania i el planeta. Per això, igual que ja vam fer en 2018, des de Femeval, juntament amb Aselec, tornem a aliar-nos amb la Diputació de València per a l’organització d’un nou cicle de jornades comarcals de formació i informació. Baix el títol ‘Energia i canvi climàtic: mobilitat elèctrica, eficiència energètica i autoconsum’, recorrerem localitats de la província de València amb xarrades i activitats formatives.

Després de comptar amb centenars d’assistents a les 12 jornades que en 12 municipis duguérem a terme en 2018, enguany mantenim el concepte renovant l’enfocament. Qüestions que marquen el dia a dia del sector energètic i elèctric, tant per als usuaris com per a professionals, i que recentment han canviat completament d’escenari amb l’aprovació del Reial Decret 15/2018.

Hi haurà professionals amb anys d’experiència en diferents àrees d’especialitat, xarrades i debats sobre autoconsum, eficiència energètica i mobilitat elèctrica, tres de les potes que articulen en futur del sector.

Portada diptico del ciclo de la diputación

Baix el Pacte dels Alcaldes per al Clima i l’Energia que es va impulsar per part de la Comissió Europea a finals de 2015, la Diputació i les entitats locals assumeixen un compromís mediambiental que passa, a més de per multitud de reformes amb un objectiu, per educar i informar la ciutadania.

El cicle de jornades comarcals, que va rebre un premi per la edición de 2018, passarà en aquesta ocasió per L’Eliana, Albalat dels Sorells, Utiel, Carcaixent, Vallada, Potries i, finalment, València.

Amb això, des de Femeval i Aselec col·laborarem aportant el coneixement tècnic i el suport organitzacional al Servei de Medi Ambient de la corporació provincial, ajudant els Ajuntaments a complir el Pacte dels Alcaldes i sumant esforços a la lluita contra el canvi climàtic. Tornen els #MunicipisSostenibles.

diptico-ciclo-diputacion-2-3

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.