fbpx

Aselec

Día del Instalador 2019
01 Jul 2019

GRÀCIES per la vostra assistència al Día del Instalador 2019!

Un nou Día del Instalador, un nou èxit. Per segon any consecutiu, el Día del Instalador 2019 va congregar en una sola jornada a centenars d’empreses i professionals del sector elèctric i de telecomunicacions de la província de València. Al voltant de 400 persones van respondre a la convocatòria i es van desplaçar fins al Circuit Ricardo Tormo de Xest per a un esdeveniment formatiu, lúdic i amb molta velocitat.

La jornada, després del tràmit de l’acreditació de les persones assistents, va arrancar amb la part més institucional del Día del Instalador: l’Assemblea General d’ASELEC. Un any més, la junta directiva de l’associació, encapçalada pel nostre president Rafael Castillo i els vicepresidents Enrique Ruiz i Salvador Monrabal, rendia comptes de l’exercici i presentava el seu pla estratègic per al present i futur.

A nivell financer, el secretari tècnic Carlos Sánchez i el tresorer Raúl Navarro van presentar una auditoria a la qual s’ha sotmés als comptes de l’associació, que al costat de la resta de punts del dia va ser votada favorablement per part de les empreses associades.

Formació i networking

El DDi19 va servir també com un pas avant respecte al realitzat en matèria formativa per l’associació l’any passat 2018. En una carpa de grans dimensions, totes les persones que ens van acompanyar es repartien entre una zona expositiva, amb estands de diferents empreses que mostraven les últimes novetats, una zona de workshops i, com a novetat enguany, un col·loqui entre representants d’algunes de les nostres empreses patrocinadores sobre qüestions d’actualitat del sector com a energies renovables, descarbonització o descentralització.

En un esdeveniment amb centenars de professionals i empreses d’un mateix sector, per descomptat, va haver-hi moment per al networking. Unió i diversió en un menjar de fraternitat, amb una paella gegant inclosa, en la qual com és tradició en l’associació tampoc van faltar regals, sortejos -amb la inestimable aportació de les nostres empreses patrocinadores- i diversió.

Com no podia ser d’una altra manera, en un entorn com el Circuit Ricardo Tormo no podia faltar la velocitat. Una vegada conclosa el menjar, mig centenar de persones de totes les presents va poder gaudir d’una activitat de motor: una bona dosi d’adrenalina per a posar el fermall al Dia de l’Instal·lador 2019, que amb aquesta nova convocatòria aferma la seua posició de referència com a gran cita anual del sector elèctric i de telecomunicacions a la província de València.

Ens veiem en 2020!

[Feix clic ací per a veure la galeria de fotos del Día del Instalador en el Circuit Ricardo Tormo]

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.