fbpx

Aselec

12 Jul 2022

fischer Ibérica celebra el seu 60 aniversari

11 de juliol de 2022. La companyia fischer, líder mundial en sistemes de fixació, ha reunit a més d’un centenar de persones, entre empleats, clients, col·laboradors, proveïdors, i autoritats municipals, en la seua seu de Mont-roig del Camp (Tarragona), on té la seu fischer ibèrica, en un acte commemoratiu del seu 60 aniversari a Espanya. El president del Consell d’Administració de fischer, Marc-Sven Mengis, a més del director regional d’Europa, Christian Hasenest, van ser presents en la seu per a celebrar i recolzar l’aposta de la companyia pel projecte al país, on té previst créixer fins a aconseguir els 60 milions de facturació en els pròxims 3 anys.

En la seua intervenció, el president del Consell d’Administració de fischer, Marc-Sven Mengis, va relatar les principals fites de la companyia des de la seua arribada a Espanya en 1962, i va agrair a totes les persones que han fet possible que fischer Espanya complisca 60 anys. El president del Consell d’Administració va al·ludir als riscos per la guerra a Ucraïna i els alts preus de l’energia, que podrien impactar en els resultats del segon semestre i de cara a 2023. No obstant això, va afirmar “els riscos són oportunitats i el futur són crear xicotets equips molt àgils, ampliar la gamma de productes, la formació constant i la cura de l’equip”. “El factor més important per a l’èxit de l’empresa són les persones i un servei al 100%,” va agregar.

L’empresa fischer celebra 6 dècades a Espanya en un moment d’expansió, assentada en els seus valors, on el tracte humà i el compromís ambiental, basat en certificacions, i la millora contínua dels seus processos, afermen el seu lideratge en el sector de les fixacions, en la construcció i el desenvolupament de l’autoconsum solar, la qual cosa li ha permés créixer un 55% en els últims 5 anys, fins a aconseguir els 45 milions d’euros de facturació.

El director general de fischer ibèrica, José Luis Massana, va agrair a les més de 400 persones que han contribuït a “fer història i crear futur” durant aquests 60 anys i va reafirmar el compromís de “continuar oferint el nostre servei des de la innovació, la seguretat, l’experiència i el coneixement, des del nostre saber entusiasta i dinàmic que ens caracteritza”.

En la seua al·locució, el CEO de fischer ibèrica, José Luis Massana, es va referir a l’esforç col·lectiu, tenacitat, vàlua i compromís llaurat durant 60 anys, com a base del creixement i la superació. “Mostrem, a qui vulga mirar-nos, que es pot treballar i aconseguir els assoliments desitjats mantenint l’esperit d’equip que ens diferencia. Si guanyem, guanyem tots, si perdem, perdem tots. Sempre des de la generositat i compromisos genuïns; uns valors que prenen en consideració a les persones que formem part d’aquest projecte. El projecte fischer”, va agregar.

La seguretat y l’eficiència energètica, motors de creixement

La seguretat i l’eficiència energètica juntament amb les energies renovables i la transformació digital estan en el focus de creixement de fischer ibèrica, la filial espanyola del grup d’empreses fischer, multinacional alemanya dedicada a la fabricació i venda de sistemes de fixació (tacs, caragols, ancoratges, espumes, sellantes, adhesius…) per al sector de la construcció, el bricolatge i l’energia.

Les claus del seu lideratge i expansió actual són les seues solucions innovadores que incrementen l’eficiència energètica i ofereixen seguretat, i que han convertit a la companyia en líder mundial en el sector amb mes de 20.000 referències i més de 1.500 patents.

Dins del seu procés de creixement, fischer ibèrica ha obert oficines en centres de coworking de Barcelona i Madrid, i està incorporant a l’equip a més de 30 persones al llarg de l’any. Així mateix, té previst modernitzar les instal·lacions del magatzem logístic per a assegurar els millors terminis de lliurament a Espanya i Portugal, país al qual també subministra des de la seua seu de Mont-roig del Camp.

Sobre el grup empresarial fischer

fischer ibérica va ser fundada en 1962, sent una de les primeres delegacions de la companyia fora d’Alemanya, que en 1958 va revolucionar el món del bricolatge amb la invenció del tac de plàstic expansiu, que s’introdueix en la paret per a fixar claus o caragols i del qual l’empresa continua produint 14 milions d’unitats diàries..

El grup d’empreses fischer ocupa 5.400 persones, és present en 38 països a través de 50 filials i exporta a més de 120 països les més de 20.000 referències i 1.500 patents. En 2021 va facturar 988 milions d’euros. En 1948 es funda aquesta empresa familiar, propietat de l’enginyer Klaus Fischer, el progenitor del qual Artur Fischer, va inventar en 1958 el llegendari tac de plàstic expansiu que s’introdueix en la paret per a fixar claus o caragols. Amb seu en Waldachtal (Alemanya), en ple cor de la Selva Negra, actualment engloba cinc divisions: Sistemes de Fixació fischer, fischer automotive systems, fischertechnik, fischer Consulting i LNT Automation.

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.