fbpx

Aselec

06 Nov 2019

FIECOV es reuneix amb Rebeca Torró, secretària autonòmica d’Economia Sostenible

FIECOV (Federació d’Associacions Empresarials d’Instal·lacions Elèctriques de la Comunitat Valenciana) es va reunir ahir, 23 d’octubre de 2019, amb la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Rebeca Torró.

La reunió va tindre lloc corresponent al compromís de la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Rebeca Torró, i va servir com a presentació i punt de trobada a fi de reprendre les relacions i els compromisos de col·laboració.

En aquest sentit, les converses van girar entorn de tres punts: la lentitud en les tramitacions, la falta d’inspecció a les instal·lacions i les licitacions.

Com a conclusió, l’interés i compromís per part dels representants de la Generalitat Valenciana de respondre a les demandes plantejades. D’una banda, amb l’increment de personal per a reduir la lentitud de les tramitacions i la possible incorporació de sistemes de treball que estan funcionant en altres regions. I, d’altra banda, es va incidir en la necessitat d’aplicar de forma exhaustiva la normativa de revisions i aplicar el règim sancionador, així com ampliar l’obligatorietat d’inspeccions a les comunitats de veïns donada la precarietat general de les instal·lacions.

A la reunió van assistir Rafa Castillo, Enrique Ruiz i Carlos Sánchez en representació d’ASELEC (Associació d’Empresaris Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València), Andrés Sabater d’APEME (Associació Provincial d’Empresaris de Muntatges Elèctrics i Telecomunicacions d’Alacant), Luís López de PYMEV (Associació de la Xicoteta i Mitjana Empresa d’Instal·lacions Elèctriques de València) i Eloy Ortí des d’AIECS (Associació Provincial d’Instal·lacions Elèctriques i Activitats Semblants de Castelló).

 

 

 

 

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.