fbpx

Aselec

Boletín instalación eléctrica
30 Oct 2019

Butlletí instal·lació elèctrica: confia en ASELEC

Confia en ASELEC, ens encarregarem de tots els tràmits i documentació necessaris per a la presentació del teu Butlletí Elèctric CIE.

Comptem amb professionals homologats per a oferir-te la màxima seguretat i garantia.

Ens proposem fer el teu treball més àgil, ràpid i senzill. Volem que guanyes temps i que l’empres en allò que veritablement importa: passar més temps amb els teus clients i generar negoci.

Volem posar l’èmfasi, l’atenció i la importància que té la realització del butlletí, o cosa que és el mateix, el Certificat d’Instal·lació Elèctrica (CIE). Darrere de cada procediment hi ha una responsabilitat, i des d’ASELEC vetlem perquè tot el tràmit es realitze sota les premisses establides, aconseguint així omplir degudament i sense errors el butlletí. 

En aquest sentit, ASELEC t’ajudarà a realitzar aquest butlletí per a evitar errors comuns i agilitzar els processos administratius, o per a prevenir infraccions, cosa que seria més greuExisteixen tres graus d’infraccions: les lleus amb multes de fins a 60.000 euros, les greus amb multes de fins a 6.000.000 euros, i les molt greus amb multes de fins a 100.000.000 euros.

Per a tot el procés, comptaràs amb el suport del personal tècnic d’ASELEC, que estarà en contacte amb els Serveis Territorials d’Indústria per a la resolució d’incidències. A més, disposem d’un departament legal que t’ajudarà davant possibles casos de litigi.

 

Vols gaudir dels avantatges d’aquest servei? Accedeix a la teua àrea privada d’associat.

Què inclou el servei:

1. Suport i agilitat. El temps és el més preat que tenim, que el dediques a allò que veritablement importa és l’única cosa que ens ocupa. – En ASELEC t’ajudem a omplir correctament el teu CIE.

2. Evita sancions. La responsabilitat és el valor fonamental que ens avala com a associació, i la prevenció una de les nostres principals premisses. – Existeixen tres graus d’infraccions: les lleus amb multes de fins a 60000 euros, les greus amb multes de fins a 6.000.000 euros, i les molt greus amb multes de fins a 100.000.000 euros.

3. Documentació sense errors. – Gestionem tota la documentació que ens arriba, i és rigorosament revisada pel personal homologat.

4. Menys treball administratiu. En moltes ocasions, els treballs administratius poden resultar una miqueta enrevessats i costosos de realitzar si no coneixem a fons la legislació vigent. – Els nostres tècnics es faran càrrec de tot el procés.

5. Seguiment del procés. Suport abans, durant i després. Si ha hagut un error en qualsevol dada podem modificar un butlletí CIE de forma immediata fins a 3 mesos després de la seua emissió. – T’informarem de l’evolució del teu expedient.

6. Resolució d’incidències. En ASELEC disposem d’un departament legal que t’ajudarà davant possibles casos de litigi. – Oferim solucions als problemes.

Si tens qualsevol dubte o consulta, pots telefonar-nos al 96 371 97 61 o escriure’ns en el següent enllaç.

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.