fbpx

Aselec

06 Nov 2019

Amb YESLY, fes de la teua llar un sistema “Smart home”

Ha arribat l’hora del comfort living

Amb YESLY, fes de la teua llar un sistema “Smart home”, econòmic i fàcil d’instal·lar i usar, sense reformes invasives.

Triar YESLY significa donar valor a la teua llar i la teua comoditat.

Yesly és un sistema que permet controlar llums, tendals/persianes elèctriques i molt més en mode Smart. Està pensat per a garantir el màxim confort, estigues on estigues i, a més a més, tan sols amb la veu. El sistema Yesly és versàtil, econòmic, còmode, fàcil d’instal·lar i configurar i també d’usar, amb una excel·lent relació preu/benefici.

Presentarem Yesly en Rebuild 2019, l’esdeveniment boutique d’innovació per al sector de l’edificació que reuneix els líders del sector i més de 200 marques expositores entre les quals es troba Finder. Es tracta d’un showroom exclusiu d’innovació junt amb el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció.

Acosta’t al nostre estand F621 i descobreix el nostre sistema Yesly. Aconsegueix el teu BUSSINESS PASS gratuït i no et perdes la gran cita de 2019 per a l’edificació.

Utilitza el codi FVPW7 per a obtindre el teu BUSSINESS PASS totalment gratis!

El sistema consta de diversos dispositius que es comuniquen a través de Bluetooth 4.2 LE i es poden triar segons les necessitats individuals de l’habitatge. A més, es poden controlar llums i persianes o tendals elèctrics amb el telèfon intel·ligent, polsadors sense fil específics o la pròpia veu.

Amb el relé multifunció Yesly es poden encendre i apagar una o més llums. També es pot regular la seua intensitat mitjançant el dimmer Yesly. L’actuador de persianes Yesly permet controlar-les en mode Smart. El Range Extender amplia el radi d’abast de tot el sistema convenient en cases grans, i finalment, el Gateway permet el control remot del sistema Yesly i també l’enllaç amb els assistents de veu Google Assistant i Amazon Alexa.

Gestiona el teu sistema domèstic amb telèfon intel·ligent i comandament de veu. A través de Google Play o App Store per a programar i gestionar de forma senzilla i intuïtiva el nostre sistema Yesly, disposem de 2 aplicacions.

Finder Toolbox Plus: l’eina de treball Smart de l’electricista. Aplicació que guia a l’instal·lador pas a pas a través de la configuració de cada dispositiu Yesly. Amb ella, l’instal·lador programa els dispositius, estableix funcions, associa polsadors sense fil, crea escenaris i entrega el sistema a l’usuari final.

Finder Yesly: per a l’usuari final. Encén, apaga i regula les llums. Agrupa i gestiona dispositius per habitació, comparteix instal·lacions, reanomena i personalitza dispositius i associa el Gateway.

Amb YESLY, el comfort living és per a tots!!

 

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.