fbpx

Aselec

16 Jun 2021

Bet Solar, la distribuïdora tècnica de material fotovoltaic, s’incorpora a ASELEC

Bet Solar és la distribuïdora tècnica de material fotovoltaic líder en el seu sector i recentment s’ha incorporat entre les empreses associades d’ ASELEC per a mantindre l’objectiu amb el qual va nàixer: protegir i cuidar a l’instal·lador.

Des de 2015 teníem clar que, a més d’oferir materials dels millors fabricants del sector (Huawei, Fronius, Enphase, SMA, BYD, LONGi, Victron, LG, K2 Systems, Risen, Kostal, Peimar, JASolar …) , havíem de fer costat als instal·ladors a través de: un gran estoc sempre disponible, un fort servei logístic, tècnic i comercial per a atendre els nostres clients i una formació disponible punt per als instal·ladors que acaben d’iniciar la seua marxa en l’àrea fotovoltaica com per als especialistes que necessiten una formació més específica.

Un compromis amb la formació a tots els nivells

A través d’aquesta plataforma, Bet Solar espera estar més prop de les necessitats dels instal·ladors valencians, amb el ferm compromís d’acompanyar-los i oferir-los un servei amb els valors propis de l’empresa.

I per a atendre els instal·ladors, Bet Solar aposta per oferir formació tècnica impartida per un equip altament qualificat. Així com, a oferir formació oficial certificada de les marques que representa. A més de tot el necessari perquè l’instal·lador se senta segur, confiat i independent en l’acompliment del seu treball.

A través d’aquest pla de formació, Bet Solar pretén ampliar la visió que tradicionalment ens ha acompanyat i aportar valor als seus clients: Ajudar a desenvolupar les habilitats necessàries per a poder comercialitzar les últimes incorporacions al mercat, tant a nivell de sistemes com de productes.

Ampli estoc, servei postventa i finançament

Si a això li sumem un ampli estoc del magatzem central a València, oferint sempre els millors preus del mercat, amb logística ràpida, amb lliuraments en 24h / 48h, i finançament amb el programa Bet-T-Finança l’objectiu de la qual és facilitar vendes als clients els seus clients, tenim l’èxit garantit!

“Confiem plenament que continuarem amb el que ens distingeix: assistència tècnic-comercial ràpida i de qualitat en tot el relacionat amb sistemes aïllats o *off-*grid, autoconsum amb i sense acumulació, i sempre protegint i cuidant a l’instal·lador, qui és la nostra màxima des de l’obertura de Bet Solar”, va dir el CEO i fundador de l’empresa.

El principal objectiu de Bet Solar és que els clients se senten igualment secundats siga com siga el seu perfil: nous instal·ladors, clients que la fotovoltaica és només una part del seu negoci o clients que tenen clar que l’autoconsum és la seua principal font d’ingressos. “Cadascun d’ells ha de ser tractat de manera diferent, alguns han de rebre més capacitació i servei; uns altres més agilitat logística i operativa juntament amb finançament”, diu Borja Pellicer.

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.