fbpx

Aselec

Confianza Online
07 May 2019

Aselec se suma a la plataforma digital Confianza Online

La seguretat de totes les nostres accions en internet és fonamental per a protegir la privacitat de les nostres dades i la nostra informació personal. Moltes persones ja han aprés certs hàbits de prevenció i l’ull està cada vegada més entrenat per a detectar males pràctiques com phishing o scam, però encara hi ha molt de treball per fer. Per a major tranquil·litat de les nostres empreses associades i els seus professionals, així com de qualsevol cibernauta que arribe fins a la nostra web, des d’Aselec hem decidit sumar-nos al segell Confianza Online.

Confiança Online és una plataforma digital que atorga un segell sinònim de qualitat, tranquil·litat i confiança per a usuaris. Aconseguir aquesta distinció implica una exigent adaptació de les pàgines web per a complir amb uns requisits que garanteixen la seguretat per a qualsevol persona que arribe fins a la nostra web: tant en l’àmbit tecnològic com legal, comptar amb la distinció de Confianza Online implica assumir un compromís de transparència, ètica i compliment normatiu.

Apostar per això és, a més d’una autoexigència a escala interna i d’una deferència cap a totes les persones que visiten la nostra web, una aposta que ajudarà a la plataforma online de Aselec a comptar amb un millor posicionament orgànic i una major conversió, la qual cosa es tradueix en beneficis per a tots els agents implicats directa o indirectament en l’associació.

Amb aquest segell, Aselec se suma a una comunitat, la de Confianza Online, de més de 2.300 pàgines web que ja aposten per oferir als seus usuaris plenes garanties i confiança. Una confiança que implica assumir un codi ètic de 30 punts en els quals exigències tecnològiques i normatives conflueixen. En definitiva, un compromís amb nosaltres mateixos i amb els usuaris que, a més, hem de renovar periòdicament, la qual cosa reforça l’afany per comptar amb una web digna de Confianza Online.

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.