fbpx

Aselec

Vuelven las ventas privadas a Stellantis &You Valencia
26 Feb 2024

TORNEN LES VENDES PRIVADES A STELLANTIS &YOU VALÈNCIA

El concessionari filial del grup Stellantis celebra les seues vendes privades del 29 de Febrer al 2 de Març en les seues instal·lacions de Pista de Silla.

Oferir 200 vehicles d’ocasió, gerència i quilòmetre 0 al millor preu possible. Este és l’objectiu de l’acció de vendes privades que es durà a terme del 29 de Febrer al 2 de Març en Stellantis &You Pista de Silla.

Les persones que s’acosten fins al número 190 de l’avinguda de Ausiàs March en Pista de Silla, podran accedir a tota la gamma disponible amb uns descomptes de fins al 40% i garantia de fins a 6 anys en els seus vehicles.

Els clients podran obtindre una taxació a l’instant del seu vehicle de manera gratuïta, assegurant-se una valoració del seu cotxe usat en les millors condicions. A més, de comptar amb condicions de finançament especials per a l’ocasió.

L’oferta de la qual podran gaudir els assistents a esta cita inclou vehicles de quasi totes les marques presents en el mercat, però la major part la concentren les marques pròpies del grup: Alfa Romeo, Abarth, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Jeep, Peugeot i Opel.

Tots els vehicles oferits passen un rigorós control abans de la seua venda, amb l’objectiu d’oferir un producte concorde a les necessitats dels seus clients.

Per a evitar esperes, sol·licita cita telefonant al 900 103 660 o en ventes privades.

Què és Stellantis &You València?

Stellantis &You és la nova denominació de la xarxa de concessionaris propis del grup. El canvi de nom es deu a la unió entre dos grans grups automobilístics: FCA (fusió al seu torn del grup Fiat i Chrysler) i la francesa PSA (amb marques com Peugeot, Citroën, DS Automobiles i Opel).

La filial del grup Stellantis a València compta amb activitats de venda de vehicles nous i d’ocasió, servici postvenda i lloguer de curta duració, en les seues instal·lacions d’Av. Tres Creus (amb representació de les marques Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Alfa Romeo, Jeep i Abarth) així com en Pista de Silla (amb presència de les marques Opel i Citroën).

Pròximament, tindrà lloc l’obertura d’un nou servici oficial en les seues instal·lacions de Pista de Silla. El taller creix acollint noves marques com Fiat, Jeep i Peugeot.

FENIE FIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E. Fundación Fenie Energía