fbpx

Aselec

04 Oct 2022

SOPAR ASELEC 2022, PREM ON I VIATJA EN EL TEMPS

El divendres passat 30 de setembre vam tornar a gaudir del Sopar Anual d’ASELEC que, per motius sanitaris, portava sense celebrar-se des de l’any 2019. La celebració va tenir lloc, per primera vegada, en Jardín de Azahares, amb una assistència que rondava les 400 persones del sector energètic valencià.

Jardín de Azahares

El photocall introduia el lema de la nit “PULSA ON I VIATJA EN EL TEMPS AMB ASELEC”. Per ell varen desfilar cares conegudes del sector com el president de FEMEVAL, Vicente Lafuente, el president de CONAIF I ASEIF, Francisco Alonso, el president d’ AVICLIMA, Diego Sanía i el president de COEVAL, Javier Cabedo. També varen assistir els presidents d’APEME, AIECS i PYMEV, les associacions germanes de la Comunitat Valenciana pertanyents a FIECOV. Cal destacar la presència en el sopar del Cap de Servici d’Eficiència Energètica per a la Transició Ecològica, Alfredo Sambeat o el Cap de Servici de Medi Ambient de la Diputació de València, Ramón Bellido 

La música va anar a càrrec d’una banda que va acompanyar als convidats en el cóctel de benvinguda, organitzat en la zona més acollidora dels jardins. Va ser el moment perfecte per a retrobar-se y degustar l’inici de la que seria una llarga nit.

Saló Jardín de Azahares

Després del sopar, vam contar amb l’actuació de Pepa Cases, monologuista experta en treure unes rialles i iniciar una nit tan especial. Una vegada va finalitzar la seua actuació, es va presentar el Museu ASELEC, on una vegada més, Pepa va posar a prova els coneixements dels presents sobre les peces exposades al museu de forma simpàtica i divertida.

Carlos Sánchez i Pepa Cases

La benvinguda i agraïments van anar a càrrec de Jaime Alcácer que va donar pas al President d’ASELEC, Rafael Castillo Devis, que va repassar el projectes més importants realitzats i, també els que es duran a terme a curt termini. Al mateix temps, va reclamar a l’Administració que resolgués el compromís adquirit en 2019 d’agilitzar la tramitació de butlletins i permisos d’instal·lacions fotovoltaiques.

President d’ASELEC, Rafael Castillo Devis

Posteriorment van arribar els homenatges als professionals que durant aquests últims tres anys finalitzaren la seua etapa en actiu en les seues empreses i que sempre suponen un moment molt especial i emotiu.

Homenatge als companys Pepe Contreras i Lucio Navarro

Van obtindre menció especial Pepe Contreras i Lucio Navarro, professionals vinculats a l’organització d’ASELEC des dels seus inicis i sempre disposats a participar en totes les iniciatives que des de l’Associació s’han impulsat. 

I, com ja és tradició, el secretari d’ASELEC, Carlos Sánchez, va posar fi al sopar amb el clàssic sorteig de regals aportats per les nostres empreses patrocinadores i col·laboradores. 

Guanyadora del regal ASELEC

Gràcies a totes i tots per formar part de la família ASELEC i fer d’aquest esdeveniment un lloc on preval el companyerisme i la lleialtat.

BUSCA’T EN LA NOSTRA GALERIA!

FENIE FIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E. Fundación Fenie Energía