Aselec

09 Apr 2020

Per no parar el món

La situació actual que estem vivint ens ha fet reflexionar sobre la importància i la labor que estan realitzant les empreses d’instal·lacions elèctriques i telecomunicacions de la província de València. Com arriba l’energia als hospitals? I als centres de distribució o als laboratoris d’investigació? I a l’Administració Pública? I a les nostres llars?

Una pandèmia que està paralitzant el món, però no el nostre món, perquè l’electricitat i les telecomunicacions no es detenen. Però, qui s’encarrega de tot això? Qui manté les telecomunicacions?

Moltes de les nostres empreses associades continuen treballant perquè la població continue podent informar-se i saber com hem d’actuar i com vetlar per la salut dels altres, en definitiva, per a no parar… el món.

Des d’ASELEC volem donar les gràcies a les quasi 1000 empreses d’instal·lacions elèctriques i telecomunicacions de la província de València, els professionals de les quals estan en actiu, vetlant pel correcte funcionament dels sistemes d’energia i de telecomunicacions. 

Gràcies per seguir ací. Sense el vostre compromís i professionalitat seria impossible mantindre’ns comunicats i amb la llum que il·lumina aquesta situació tan fosca.

¡GRÀCIES!

#PerNoPararElMón

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.