fbpx

Aselec

29 Jun 2021

LEDVANCE i SONEPAR IBÉRICA donen a la Fundació Aladina 3.000 euros per a donar suport a la lluita contra el càncer infantil

  • El donatiu ajudarà l’entitat sense ànim de lucre a continuar la labor que va iniciar fa 15 anys en el seu suport integral als xiquets malalts i les seues famílies.
  • Cristóbal Ripoll, director general de LEDVANCE, destaca com de gratificant  resulta fer costat a la infància en una acció de voluntariat corporatiu.

LEDVANCE, un dels principals proveïdors d’il·luminació a nivell mundial per a professionals i consumidor final, i SONEPAR IBÉRICA, líder en la distribució de material elèctric, han entregat a la Fundació Aladina un xec per valor de 3.000 euros, que aniran destinats a donar suport al treball que desenvolupa la fundació contra el càncer infantil.

El donatiu respon a l’incentiu que LEDVANCE havia d’entregar al seu client SONEPAR IBÉRICA per aconseguir el millor objectiu de vendes i que, finalment i per mutu acord, han decidit destinar a una causa solidària en el marc de la seua política de Responsabilitat Social Corporativa.

Durant l’acte de lliurament celebrat en la seu de la fundació a Madrid, la seua directora de Comunicació i Empreses, Wisi Sarandeses, va agrair aquesta col·laboració. “És un plaer comptar amb el suport d’empreses com LEDVANCE i SONEPAR IBÉRICA que ens ajuden en el nostre propòsit d’aconseguir que els xiquets amb càncer no perden mai el somriure. Aquestes col·laboracions i la generositat dels nostres socis ens permeten continuar oferint un suport integral als xiquets i les seues famílies en la seua batalla contra aquesta terrible malaltia’, assenyala Sarandeses.

Per a Cristóbal Ripoll, Director General de LEDVANCE, aquesta acció de voluntariat corporatiu és molt gratificant en tractar-se d’ajudar als més xicotets. ‘Vam entendre que donar els diners a aquesta organització sense ànim de lucre era la manera més encertada que teníem d’actuar a favor de la infància, perquè coneixíem el treball que estaven duent a terme i ens agradava el que feien”, indica.

El donatiu ajudarà a la Fundació Aladina a continuar la labor que va iniciar fa 15 anys en el seu suport integral als xiquets amb càncer i les seues famílies, amb el treball ‘diari a peu de llit’, com apunta Sarandeses. Aladina col·labora actualment amb 18 hospitals espanyols, desenvolupant programes d’acompanyament al duel, teràpies lúdiques, campaments d’estiu internacionals, suport psicològic i cures pal·liatives, entre altres ajudes.

D’esquerra a dreta: Alberto Martínez, Director General de Màrqueting de SONEPAR IBÉRICA, Cristóbal Ripoll, Director General de LEDVANCE España, Roberto Martínez, Director General de Vendes de SONEPAR IBÈRICA i Wisi Sarandeses, Directora de Comunicació i Empreses de la Fundació Aladina.

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.