fbpx

Aselec

31 Oct 2023

Guanyadors de la 3a edició dels Premis Sergio Pomar Montahud

Els Premis Sergio Pomar Montahud, iniciativa conjunta d’ ASELEC (Associació d’Empresaris Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València) i COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida), ja tenen guanyadors. Tal com estableixen les bases dels Premis Sergio Pomar Montahud, el 27 d’octubre es dona a conéixer la decisió dels jurats sobre la base del caràcter innovador, disseny, tecnologia emprada, aplicació pràctica i impacte mediambiental. Per acord unànime, es dictamina a favor dels següents projectes dins de les categories d’instal·lacions elèctriques, energies renovables, automatització i telecomunicacions respectivament:

  • Estació de càrrega per a patinets elèctrics amb energia solar d’Alfred Romero Bellver d’Escoles San José Jesuïtes de València.
  • Cycloenergy 2.0. de Joan Pérez Riera del CIPFP de Luis Suñer Sanchis d’Alzira.
  • Sistema d’automatització amb Raspberry PI-4 i ESP8266 controlat per Iot de l’alumne Juan Martín Arias López, de l’IES Gonzalo Anaya, a Xirivella.
  • Sistema IoT basat en lora per a la mesura del cabal d’estacions d’aforament, de l’estudiant Víctor Novejatque Cucarella, del CIPFP Misericòrdia de València.

Menció especial a:

  • Instal·lació en B.T. de garatge comunitari amb subministrament d’alimentació fotovoltaica de l’alumne Francisco Bonora Valero de l’EPLA, Godella.
  • Instal·lació fotovoltaica industrial de 50,5kwp i 3 orientacions de l’alumne Carlos Ferrando Pujalte del CIPFP Faitanar – Quart de Poblet.
  • Fàbrica Autònoma de l’alumne Francisco Costa Fernández d’Escoles San José Jesuïtes de València.
  • Implementació d’una xarxa d’internet satel·litària i 5G en alta mar, de l’alumne Raymond Mertz Corrals d’IES Tirant lo Blanc de Gandia.

Des d’ ASELEC, volem agrair als 12 IES de la província de València i a l’alumnat participant en esta segona edició dels Premis Sergio Pomar Montahud, per la seua implicació i esforç, amb un total de 25 projectes presentats, tots ells d’una gran qualitat, la qual cosa ens anima a seguir amb esta iniciativa per a l’impuls de la Formació Professional, honrant la memòria i el llegat de Sergio Pomar Montahud.

Pots consultar ací la decisió dels jurats.

FENIE FIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E. Fundación Fenie Energía