fbpx

Aselec

14 Jun 2022

El Museu M+AS es presenta en el DDi’22

ASELEC ha elegit el seu principal event anual, el Día de l’Instal·lador 2022, per a fer públic el Museu M+AS. Un projecte que es va iniciar fa més d’1 any i que ha sigut liderat per un comité d’experts compost per membres de la ja desapareguda ARTTEL i membres actuals del Comité Executiu de ASELEC.El somni de l’antiga ARTTEL i el compromís de ASELEC s’uneixen per a fer realitat aquest nou museu virtual M+AS.

Una plataforma virtual completament accessible per als professionals i per a totes aquelles persones interessades en les instal·lacions elèctriques i telecomunicacions. Aquell primer museu que va arrancar fa més de 30 anys, dona pas a un més complet i accessible, que anirà evolucionant i creixent en els pròxims años.se tracta d’un museu-homenatge que vol exposar eines, objectes i publicacions que, des de principis del segle XX, han sigut emprats pels professionals per al desenvolupament del seu treball.

Moltes de les peces que podem trobar en M+AS van ser el punt de partida de la tecnologia que tenim hui dia i pretenen acostar aquesta evolució als més jóvenes.se tracta d’un projecte amb un component històric, però també emocional, que vol retre homenatge a un sector sovint invisible per a la societat, però de vital importància. Una gran oportunitat per a veure com eren alguns aparells i com han evolucionat les instal·lacions elèctriques i telecomunicacions fins hui.

 

Detall de les tasses del Museu M+AS que es van regalar en el #DDi22

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.