fbpx

Aselec

07 Jan 2020

ASELEC elegeix de nou a Rafael Castillo Devis com a president

València, 20 de desembre de 2019.- ASELEC, l’Associació d’Empresaris Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València, va elegir divendres passat l’actual president Rafael Castillo Devís perquè continuara amb la presidència.

Rafael Castillo ha exercit durant els últims 4 anys com a president de l’Associació i va ser elegit divendres passat, 20 de desembre, amb el suport unànime de la seua Assemblea General.

El nou president exercirà el seu mandat durant els pròxims quatre anys per als que va presentar el seu pla d’acció 2019-2023 dirigit a 2 objectius estratègics.

En primer lloc, apostar pel Lideratge de l’associació a nivell sectorial, posicionant-nos per davant d’altres associacions, organismes i institucions que manquen de la nostra trajectòria i massa crítica d’associats, per a convertir-nos en la referència del sector de l’energia a la província de València, a nivell institucional reivindicant davant l’Administració la força dels nostres 800 associats i les 3500 ocupacions que representen i, a nivell tecnològic, participant de forma destacada en les noves tendències i innovacions tecnològiques que es convertiran a curt i mitjà termini en oportunitats de negoci per a les nostres empreses.

I, d’altra banda, una altra de les bases de l’estratègia proposada és l’aposta per reforçar l’Orientació a l’Associat, millorant els serveis que es presten en l’actualitat i dissenyant uns altres nous que cobrisquen les expectatives de les nostres empreses amb independència de la seua grandària, activitat i altres circumstàncies, va concretar Castillo.

Aquests dos objectius estratègics, els resultats dels quals podrem avaluar de forma subjectiva a mitjà i llarg termini, han d’orientar la gestió i les decisions tàctiques d’ASELEC per a aconseguir:

  • La Vertebració de l’associació per a arribar més i millor a totes les comarques de la província amb tot allò que implica a nivell institucional i de relació directa amb els nostres associats i les seues circumstàncies.
  • Enfortir la nostra Autonomia Financera en la línia dels últims anys, per a mantindre’ns independents davant qualsevol circumstància i poder dialogar, des del respecte però sense renunciar a les nostres reivindicacions, amb tots els organismes, institucions i associacions.
  • El Creixement de l’associació, no sols en nombre d’associats sinó en activitats, serveis, capacitat d’influència, reputació, ingressos i, en definitiva, en tots aquells aspectes que ens faran més forts.

Per a finalitzar, aglutinant aquests objectius estratègics i de gestió, es va fer un especial esment a la importància de tindre present la Comunicació.

Rafael Castillo Devís, apuntava que “Hui dia, si no contes el que fas no existeixes, encara que sigues molt bo i aportes molt de valor”.

Advocava que la Comunicació serà fonamental en els pròxims anys i farem un especial esforç per comunicar molt i molt bé totes les nostres activitats i les nostres fortaleses.

Aquesta estratègia està basada en l’organització i el lideratge d’iniciatives que reforcen la posició d’ASELEC a més de participar en tots els esdeveniments que permeten establir noves relacions d’interès per a l’associació sense deixar de tindre en compte la gestió professional dels seus suports de comunicació: pàgina web, App, butlletins de notícies, gabinet de premsa i xarxes socials.

Rafael Castillo Devís compta amb una dilatada trajectòria en el sector. Fa més de 25 anys que gestiona importants empreses dels sectors industrial i de serveis, i des de l’any 2015 lidera la presidència de l’Associació, després d’haver passat 8 anys com a tresorer.

El president d’ASELEC vos desitja unes bones festes

En aquestes dates assenyalades, el president Rafael Castillo Devís vol desitjar a les nostres empreses patrocinadores, col·laboradores i, en especial, a totes les nostres empreses associades, unes bones festes.

Són moments especials junt amb els nostres éssers més estimats, i és per això que hem volgut recordar-nos de tots els que feu possible ASELEC.

Perquè tots junts som una gran família, i sense cadascun de vosaltres res seria possible.

Un any d’esforç i dedicació per a il·luminar-te de forma més eficient i sostenible, i per a comunicar-te més ràpid i més lluny.

Brindem per un nadal en què s’encenguen les llums de la felicitat en totes les llars.

Per un 2020 ple d’activitat i èxit!

ASELEC te desea felices fiestas

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.