fbpx

Aselec

23 May 2023

ASELEC celebra la 4ª edició del Dia de l’Instal·lador 2023 amb una elevada participació de professionals del sector

Després del reeixit acolliment de les tres edicions anteriors del DDi, més de 450 persones han sigut congregades en l’esdeveniment per excel·lència del sector elèctric, telecomunicacions i energies renovables de la província de València.

ASELEC (Associació d’Empreses d’Instal·lacions Elèctriques, Telecomunicacions i Energies Renovables de València) va celebrar, el passat 19 de maig, la 4ª edició del Dia de l’Instal·lador després del seu reeixit acolliment en les seues tres edicions anteriors. Aquesta trobada professional entre empreses associades, empreses patrocinadores, estudiants i persones convidades va tindre lloc en REX NATURA (Alzira).

Un espai amb infinites possibilitats que, gràcies a la seua estètica, versatilitat i entorn natural, va albergar a més de 450 assistents en una jornada repleta d’activitats, novetats del sector i sorpreses.

El Comité Executiu, que va dirigir l’Assemblea General, va presentar un informe detallat sobre l’acompliment financer de l’organització durant l’últim any, així com les activitats realitzades i els objectius aconseguits. També va compartir la seua perspectiva i anàlisi sobre el marc estratègic per a l’any vinent, amb l’objectiu d’assegurar una gestió efectiva i eficient dels recursos i aconseguir els objectius a llarg termini de l’organització.

Més de 1000 m² d’exposició

Paral·lelament, les empreses patrocinadores van donar a conéixer les novetats del sector en la zona d’exposició. Un espai que va oferir als assistents la possibilitat de conversar directament amb les empreses i conéixer més sobre els seus productes i serveis. La interacció entre els participants i les empreses en la zona d’exposició va ser una part fonamental de l’esdeveniment, ja que va permetre als assistents estar al corrent dels últims desenvolupaments en el sector. A més, es va habilitar un córner per a empreses i estudiants de Formació Professional per a fomentar el diàleg i la col·laboració entre els sectors empresarials i educatius.

Els convidats i convidades van poder gaudir de l’experiència de realitat virtual que ASELEC portava temps preparant per a crear un record únic.

El valor de la Formació Professional

La taula redona amb el títol “El valor de la Formació Professional” varen participar Glória Huercio (ENVEL), Manuel García (GRUPO IMAGA), Juanjo Catalán (ASELEC), Manuel Gomicia (GVA), Maite Camps (FEMEVAL) y Miguel Ángel Andreu (ESTUDIANT). 

Finalment, el menjar-networking, dissenyat per a l’ocasió per una de les principals empreses gastronòmiques de València i el sorteig de premis entre les empreses associades, van posar el fermall final a l’esdeveniment de referència del sector,  organitzat per ASELEC.

[Visita la FOTOGALERÍA i VÍDEO RESUM]

FENIE FIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E. Fundación Fenie Energía