Aselec

Setembre torna ple d’acords i avantatges

Setembre és el mes de marcar-se nous objectius i de tractar d’aconseguir totes aquelles metes que ens vam prometre perseguir a l’inici de l’any. Setembre és un mes de canvis, però també de tranquil·litat amb la volta a la rutina.

En ASELEC, volem que gaudis d’aquesta tranquil·litat gràcies a tots els nostres acords i avantatges. Ser part de la família ASELEC només pot portar coses bones.

ACORDS I AVANTATGES

CAIXA POPULAR

Les empreses associades a ASELEC tenen condicions especials en els comptes que obriguen en Caixa Popular. Caixa Popular posa a la disposició de les empreses associades a ASELEC una gamma de productes financers amb condicions especials. Consulta’ls ací.

AMBILAMP

La Federació Nacional d’Empresaris d’Instal·lacions d’Espanya, FENIE i l’Associació AMBILAMP, han aconseguit un acord per a la promoció del PackContenedor exclusiu per a empreses instal·ladores per a efectuar el reciclatge de llums.

A través d’aquest acord, AMBILAMP es compromet a facilitar gratuïtament un model de Pack-Contenidor a cada empresa instal·ladora interessada i també a realitzar la recollida de llums depositats en ell, una vegada s’haja completat la seua capacitat. Aquest servei no té cap cost per a les empreses associades. Consulta ací.

ITE

Les empreses associades a ASELEC tindran accés preferent al servei de préstec d’equips de mesura de ITE sobre la base dels termes definits en el següent document.

BANCO SABADELL

El Banc de Sabadell disposa d’una àmplia oferta de productes i serveis financers per a oferir a l’Associació i els seus empleats, associats, familiars de primer grau i empleats dels associats. De totes elles, cal destacar la pòlissa de crèdit professional, el crèdit curse i estudis, el compte d’expansió de negocis pro, Sabadell FINCOM i la quota d’associat. Descobreix tot el que pot oferir ací.

EUROPCAR

Europcar posa a la disposició de les empreses associades a ASELEC condicions especials en àmplia gamma de vehicles. Descobreix ací les ofertes.

TRACTIO

Tractio es compromet a oferir els seus avantatges en matèria d’assegurances a totes les empreses associades a ASELEC. Descobreix tots els avantatges.

RECOBRARTE

La gestió de morosos àgil, efectiva i econòmica, que t’allibera d’invertir recursos financers i humans. Recobrar-te ofereix una bonificació a les nostres empreses associades del 5% sobre les tarifes per a empreses associades a ASELEC. Descobreix-les ací.

IBERDROLA

Iberdrola ofereix el Desenvolupament i implantació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i serveis relacionats d’instal·lació i manteniment dels mateixos en les instal·lacions de les empreses pertanyents o associades a ASELEC, així com als seus emprats/as. Punxa ací.

HOLAWIFI

holaWifi opera la seua pròpia xarxa en tot el Llevant sota les modalitats WiMax AC, FibraAir, FibraAir + i FibraAir LTU oferint velocitats de Fibra sense límits i sense importar la ubicació del client ja que la connexió es realitza per antena, orientades cap a nodes de la nostra pròpia xarxa. Gràcies a aquest acord, els associats a ASELEC podran oferir serveis de telecomunicacions (Internet i Telefonia Mòbil) a tots els seus clients com un servei més. Revisa ací els avantatges.

VALÈNCIA CLIMA I ENERGIA

Descobreix ací el Conveni de col·laboració en activitats d’interés general entre l’Ajuntament de València, la Fundació CV Observatori Valencià del Canvi Climàtic i la ASELEC per a la creació de la xarxa d’empreses instal·ladores pel dret de l’energia.

ADAPTAT 

Amb aquest acord, ADAPTAT donarà servei tant a l’empresa associada per a la gestió de les subvencions que li puguen ser aplicables, com directament al client particular de les empreses associades. Descobreix l’acord ací.

NORTHGATE

L’objecte del present acord consisteix a fixar les condicions en les quals s’oferiran per part de NORTHGATE els serveis de lloguer de vehicles als socis de ASELEC. Aquests serveis es denominaran: rènting per a pimes i serveis de lloguer de vehicles en modalitat Flexible que NORTHGATE comercialitza. Més informació.

KIA 

En Kia Autopista Sud podràs gaudir de descomptes addicionals en tota la seua gamma, per formar part del programa de Col·lectius Kia. Continua llegint ací.

FORD

Ford ofereix una completa solució per a la teua flota de vehicles comercials. Tot perfectament assessorat pels seus comercials especialitzats en flotes i vehicles industrials. Beneficia’t d’importants descomptes corporatius per pertànyer a ASELEC. Punxa ací.

Si eres una empresa d’instal·lacions elèctriques, telecomunicacions i energies renovables, no dubtes a contactar-nos per a obtindre més informació sobre els acords i avantatges que pots gaudir en associar-te en ASELEC.

FENIE FIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E. Fundación Fenie Energía