fbpx

Aselec

21 Mar 2024

SACI unix forces amb l’equip comercial en la reunió anual de vendes 2024

SACI, S. A. de Construccions Industrials, va celebrar els passats dies 14 i 15 de març la Convenció Anual de Vendes. Dos jornades que van congregar a tot l’equip comercial i directiu de la firma a Madrid, on es van presentar les últimes novetats de producte en gestió de l’energia i es va reforçar la relació amb l’equip.

En els dos dies de reunió celebrats a Madrid, SACI ha compartit amb tots els seus treballadors els objectius i abast global de les línies estratègiques que la firma s’ha marcat de cara a l’exercici de 2024. En paraules de Jesús Montalbán, CEO de SACI: “l’objectiu es pot resumir en l’ambició de liderar el nostre segment de mercat, tot això amb un procés de transformació i digitalització que reforçarà la nostra posició com partner de referència entre clients i col·laboradors”.

Juan Manuel Cumplido, director comercial de la marca espanyola, va emfatitzar la importància que cobra la convenció anual i les fites a marcar en 2024: “SACI ha decidit apostar pel futur, amb solucions que responen a la demanda actual i futura del mercat, sempre amb una fórmula innovadora en la qual comptem amb el suport total dels nostres distribuïdors. Volem acostar les solucions de SACI als clients professionals, als especialistes en eficiència i control de l’energia, amb milers de productes fabricats amb I+D espanyol”.

OBJECTIUS SACI 2024

A més del balanç de 2023 i valorar tots els objectius aconseguits, la reunió anual va definir les línies d’actuació per a enguany i els objectius cap a on dirigir els esforços comercials de SACI. També va servir la trobada per a la presentació de nous productes com els sensors de baixa potència amb eixida en 225mV, o el concentrador Gateway Lite amb el qual recopilar informació de manera massiva per a supervisar activitats de control energètic.

Finalment, la reunió de vendes 2024 va posar en valor el gran acolliment que han tingut equips tan innovadors com el comptador M2DWIFI-2 i l’analitzador de xarxes SAM3001.

Amb la reunió de vendes 2024, SACI ha posat rumb al lideratge per a afrontar els reptes i desafiaments que presenta el sector, amb una xarxa tècnica i comercial motivada, al costat dels partners estratègics, amb els quals continuar sumant èxits.

FENIE FIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E. Fundación Fenie Energía