fbpx

Sergio Pomar Montahud va ser durant més de 40 anys de professió dins del sector de les Instal·lacions Elèctriques, Telecomunicacions i Energies Renovables un gran empresari i emprenedor, defensor de l’esforç com a únic camí per a arribar a l’èxit i un exemple personal i professional per a tots els que el van conéixer.

Des dels seus llocs directius en ASELEC (Asociación de Instaladores Eléctricos, Telecomunicaciones y Energías Renovables de la provincia de Valencia) y en COEVAL (Confederación Empresarial de la Vall d’Albaida) va ser un gran defensor de l’associacionisme com a punt de trobada, diàleg i cooperació d’empresaris i empreses.

També va treballar fermament per la Formació Professional com a via d’incorporació del talent jove al món de l’empresa i a la societat.

I sempre, en totes les seues activitats socials i professionals, va fer gala de la seua condició de valencià, nascut a Ontinyent a la comarca de la Vall d’Albaida, orgullós de la seua terra i de la seua gent.

Amb el propòsit d’honrar la memòria, el compromís i la dedicació de Sergio Pomar Montahud, ASELEC i COEVAL creen aquests premis que porten el seu nom.

Premis Sergio Pomar Montahud 1a EDICIÓ

D’una banda i promogut per COEVAL, s’entregarà un premi a la Iniciativa Empresarial, el qual serà un premi únic en reconeixement a les empreses i autònoms que hagen implantat accions innovadores que suposen canvis en qualsevol àmbit o departament de l’empresa, noves línies de negoci o productes de caràcter innovador, amb una dotació econòmica de 1.500€.

D’altra banda, promogut per ASELEC, s’entregarà un premi al millor projecte de finalització de Mòdul de Grau Superior de Formació Professional realitzat per alumnes de Centres de Formació Professional de la província de València, en l’àmbit de les Instal·lacions Elèctriques, Automatització, Telecomunicacions i Energies Renovables, amb una dotació de 1.000€ en equipament material per al Centre de Formació i 2.000€ per a l’alumne o alumna, que es repartiran en 1.000€ en metàl·lic, més 1.000€ en un bo formatiu a consumir en cursos promoguts per ASELEC i FEMEVAL.

ORGANITZA

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.