fbpx

Aselec

17 Nov 2020

FENIE organitza la seua primera jornada 100% virtual, “FENIE ONLINE 2020”

El pròxim 26 de novembreFENIE, la Federació Nacional d’Empresaris d’instal·lacions d’Espanya, promou aquesta jornada 100% online, en la qual, de la mà de grans ponents i personalitats del sector s’analitzarà amb detall i des de diverses perspectives, el futur del sector.

L’esdeveniment, patrocinat per Ambilamp, CSM, Feníe Energia i Televés, està dividit en tres principals blocs, a més d’una ponència motivacional per a acabar, que estaran compostos per conferències i taules debats:

1. El sector de les instal·lacions en temps de Coronavirus.

2. El nou rol de les instal·lacions de telecomunicacions.

3. El paper de l’empresa instal·ladora en la transició energètica.

Per a analitzar detalladament tots els punts de la jornada, la Federació ha volgut comptar amb representants del sector de tota la cadena de valor, fabricants, distribuïdors, empreses instal·ladores i altres figures rellevants, com Maria Teresa Arcos, directora general de telecomunicacions, Antonio Garamendi, president de la CEOE, Miriam Bueno, subdirectora general de prospectiva, estratègia i normativa en matèria d’energia, i Joan Groizard, director general de l’IDAE.

Al tractar-se d’un esdeveniment totalment online, FENIE ha posat en marxa una pàgina web corporativa de la trobada des d’on, l’assistent, podrà registrar-se gratuïtament, i visualitzarà tota la jornada el pròxim 26 de novembre. En aquesta pàgina web els assistents també podran accedir a la informació corporativa de l’associacions membre de FENIE i dels col·laboradors de la Federació.

Malgrat ser una trobada online, s’ha dissenyat perquè l’espectador participe activament mitjançant l’ús d’una aplicació d’interacció en directe incrustada en la pàgina web de l’esdeveniment.

Si vols inscriure’t en aquest esdeveniment únic del sector de les instal·lacions, ja pots fer-ho a través del següent enllaç: https://fenieonline.es/

No t’ho pots perdre. T’esperem!

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.