fbpx

Aselec

09 Jun 2021

Carlos Moyá, nou president de la Fundación Feníe Energía

  • El màxim òrgan de govern de la Fundació queda compost per Carlos Moyá com a nou president i quatre patrons: Miguel Pastor, Miguel Ángel Gómez en representació de FENIE, Miquel Puig i Paula Román.

El patronat de la Fundación Feníe Energía ha nomenat Carlos Moyá com a nou president de la Fundació.

Carlos Moyá, president de Feníe Energia fins a setembre de 2020, i vinculat a la mateixa des de l’origen com a soci fundador, ha sigut i és una figura clau per a entendre l’esdevenir i l’èxit de la companyia.

Pel seu compromís, trajectòria i valors compartits, Moyá s’erigeix com la persona idònia per a encarnar els principis que regeixen l’ànima de la companyia. Uns principis que Moyá coneix a la perfecció, i que el seu anterior president, Sergio Pomar, va deixar molt ben definits.

El màxim òrgan de govern de la Fundació queda compost per Carlos Moyá com a nou president i quatre patrons: Miguel Pastor, President de l’Associació Professional d’Industrials Electricistes de Còrdova i Província (APIECO); Miguel Ángel Gómez representant a la Federació Nacional d’Empresaris d’Instal·lacions d’Espanya (FENIE) de qui és actualment el seu president; Miquel Puig, Conseller d’Administració de Feníe Energia fins a 2019 i membre de la Junta Directiva de l’Associació Professional d’Empresaris Instal·ladors (APEI); i Paula Román,  Directora General de Feníe Energia.

La Fundació naix com una eina per a canalitzar els valors i compromisos dels qui formen part de *Feníe Energia. Treballa entorn de tres eixos: l’acció social, per a contribuir a la inclusió social i a la millora de la qualitat de vida de col·lectius desfavorits; la formació i l’ocupació, per a promoure la formació i la inserció laboral en el sector; i la promoció de la cultura energètica eficient i respectuosa amb el medi ambient.

El patronat, liderat per Carlos Moyá, ha manifestat la seua intenció de continuar la labor desenvolupada, seguint l’estratègia i directrius impulsades pel seu anterior president, i fent una clara aposta perquè, al costat de FENIE, la Fundació contribuïsca a impulsar el paper de l’empresa instal·ladora en la societat com a protagonista principal de la transició energètica.

FINS DE LA FUNDACIÓ FENÍE ENERGÍA

Des de la seua creació en 2017, la Fundació ha anat creixent i consolidant les seues activitats. S’ha creat l’Escola de Mini Agents Energètics, contribuint a l’educació i la conscienciació de la joventut en la importància de l’aprofitament responsable dels recursos energètics; ha participat en jornades formatives amb joves estudiants de Formació Professional en aliança amb Fundació EXIT;  s’està col·laborant amb les Fundacions Juegaterapia i SEUR en la millora de les condicions de vida de xiquets amb malalties i hospitalitzats; s’han dut a terme campanyes de recollida d’aliments al costat de Càritas; i a més, recentment, s’ha llançat la convocatòria de Projectes Socials “Suma la teua Energia” per a, entre tots, oferir oportunitats i recursos a persones en risc de pobresa i exclusió millorant infraestructures i facilitant l’accés a noves tecnologies.

Tot això ha sigut possible gràcies al compromís d’Agents Energètics i empleats de la companyia que, amb la seua dedicació i esforç, aconsegueixen multiplicar l’impacte de les accions promogudes per la Fundació; així com a l’establiment d’una xarxa d’aliances estratègiques amb *FENIE, associacions provincials, i diferents organitzacions i entitats socials que serveixen de suport mutu per a aconseguir els fins de la Fundació.

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.