fbpx

Aselec

03 Feb 2017

Benvinguts a València és Energia.

Rafael Castillo Devis, president d’ASELEC.

En ASELEC sempre hem tingut molt clar que, a més de defensar els interessos dels nostres associats, és fonamental tindre una visió global del sector de l’energia i les instal·lacions.

Tots els actors que intervenim en ell, companyies distribuïdores i comercialitzadores d’energia, fabricants i distribuïdors de material, proveïdors de serveis, instituts tecnològics, enginyeries i instal·ladors, compartim el mateix interés en el fet que el sector de l’energia avance i siga valorat per la societat en proporció a tot allò que aporta a aquesta.

Precisament per aquest motiu, fa un any, ASELEC va crear la plataforma VALÈNCIA ÉS ENERGIA, per a impulsar el Sector de l’Energia a la província i establir ponts i línies de col·laboració entre tots els seus actors.

Va nàixer com una marca adherida a l’associació a través de la qual organitzar activitats dirigides a públics que no són els habituals, com per exemple jornades, ponències o congressos d’interés per a diferents sectors, a fi d’aconseguir una major repercussió global.

Una de les seues eines és el present blog que inaugure hui i que, juntament amb altres accions online i offline conformaran la totalitat d’aquest projecte.

Aquest espai està concebut perquè totes les persones que intervenen d’una forma o altra en el sector aporten la seua visió i expressen els seus punts de vista, sempre des del pluralisme i el respecte a les postures de les altres.

La generació de debat i ampliació de coneixements sobre diferents temàtiques esperem que serà un valor diferencial d’aquest espai, ja que quan es parla d’energia no solament es tracta d’electricitat, aigua o gas. També és tecnologia, eficiència, inversió, estalvi, renovables, autoconsum, vehicle elèctric, domòtica, integració, telecomunicacions, indústria 4.0, formació, joves talents i moltes coses més.

Vull aprofitar aquest primer post per a convidar a tots els actors del sector a participar en VALÈNCIA ÉS ENERGIA perquè contacten amb el nostre departament de comunicació en:comunicacion@aselec.es

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.