fbpx

Aselec

02 May 2023

Nou conveni de col·laboració amb KIA Autopista Sur i FORD Atursa

ASELEC ha signat recentment un conveni de col·laboració amb els concessionaris de KIA Autopista Sur i Ford Atursa amb el qual les empreses associades podran beneficiar-se de descomptes i condicions especials.

Gràcies al programa de Col·lectius KIA, les nostres empreses associades podran gaudir d’ofertes especials en els seus vehicles electrificats, així com de descomptes addicionals en tota la seua gamma. Podran trobar aquestes avantatges acudint als seus concessionaris localitzats a València, Paterna, Torrent i Alginet.

Ford Atursa, per part seua, ofereix una àmplia gamma de vehicles comercials i industrials perquè pugues posar a punt la teua flota de vehicles. Acudint al concessionari FORD Atursa de València, rebràs l’atenció dels seus comercials especialitzats.

Per a més informació sobre els avantatges del nostre conveni, poden posar-se en contacte amb:

Joaquín Gómez. Responsable de Venda a Empreses en Concessionaris Autopista surgestorventas20@autopistasur.es | Tel : 605 690 453

Adrián Horta. Responsable de Venda a Empreses en Concessionari Atursa automociónatursa.empresas@cano.es | Tel: 625 048 150

Esperem que aquest conveni resulte d’interés.

 

FENIE FIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E. Fundación Fenie Energía