fbpx

Aselec

06 Nov 2019

Sopar Anual ASELEC 2019: l’energia té ritme

Una nit màgica la que vam viure divendres passat 27 de setembre en el Sopar Anual d’Aselec 2019, i inoblidable gràcies a tots els assistents, sense els quals no haguera sigut possible. Un moment d’unió que, un any més, vam celebrar en Jardines La Hacienda, a El Puig, junt amb més de 350 persones entre les quals hi havia molta representació de les empreses que pertanyen a l’Associació, fabricants, distribuïdors, magatzemistes, persones rellevants del sector i on no va faltar la representació de l’Administració Pública. En definitiva, tot el sector energètic junt un any més.

Aquest sopar va més enllà de viure un esdeveniment en distensió i harmonia. És un moment per a reivindicar la importància i el valor dels professionals de la indústria elèctrica, telecomunicacions i energies renovables.

Enguany, i per primera vegada en la història d’ASELEC, ens va acompanyar la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Rebeca Mariola Torró, qui va mostrar el seu compromís amb el món del sector elèctric al mateix temps que va estendre la mà a l’Associació, ja que “estem davant de reptes importants en aquest sector, i personalment estaré al vostre costat per afrontar-los”, va declarar.

Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Rebeca Mariola Torró

 

Tampoc van voler faltar a aquesta trobada algunes cares conegudes en el sector, com per exemple, el president de Femeval, Vicente Lafuente, el president de la Federació Nacional d’Empresaris d’Instal·lacions, Jaume Fornés, el president de Feníe Energía, Carlos Moyà, el president d’Aviclima, Diego Sania o el president d’Aseif, Francisco Alonso. També van estar presents els presidents d’APEME, AIECS i PYMEV, les associacions germanes de la Comunitat Valenciana pertanyents a Fiecov.

També cal destacar la presència del delegat d’Iberdrola a València, Joaquín Longares, el Cap del Servei de Qualitat i Control Industrial, Alfredo Puigdengolas o la degana del Col·legi d’Enginyers Tècnics de Telecomunicacions, Susana Bañuelos, entre altres personalitats.

La música va ser el gran fil conductor de tota la nit, un DJ va acompanyar els assistents en el còctel de benvinguda, realitzat en una de las zones exteriors dels jardins, un bon moment per a intercanviar salutacions i gaudir d’una degustació gastronòmica.

Abans de finalitzar aquest primer àgape, un magnífic estrèpit de so, de les mans de la Kultrún Batucada, va alertar que era el moment d’entrar al saló. Un túnel de tambors i baquetes van conduir els assistents als seus corresponents seients.

 

La benvinguda i els agraïments eren a càrrec de Jaime Alcácer com ja és tradició. Posteriorment, el nostre president, Rafael Castillo Devis, va assenyalar que “el futur se’ns presenta més elèctric i més connectat, un repte que haurem d’afrontar units, perquè junts som més forts».

President d'ASELEC, Rafael Castillo Devis

President d’ASELEC, Rafael Castillo Devis

Un dels moments més emotius que no va poder faltar va ser el merescut homenatge als companys professionals del sector que aquest any posen fi a la seua trajectòria i que van rebre una placa commemorativa i la calor dels aplaudiments dels seus companys.

Homenatge als companys professionals del sector que enguany posen fi a la seua trajectòria

Homenatge als companys professionals del sector que enguany posen fi a la seua trajectòria

Per si crèiem que ho havíem vist tot, ens vam deixar seduir amb la màgia de Nacho Diago. El mag valencià ens va sorprendre amb la seua actuació, amb què tots vam quedar bocabadats quan va combinar l’il·lusionisme, l’humor i la electricitat.

I per a posar el punt final, el ja clàssic sorteig de regals entre tots els assistents, que enguany van comptar amb desenes d’obsequis aportats per les nostres empreses patrocinadores i col·laboradores.

Un any més, el gran protagonista del Sopar Anual d’Aselec és la unió del nostre sector i d’un ampli grup d’empreses en constant evolució.

Gràcies per formar part d’ASELEC!

 

Et vas fer fotos en el nostre photocall? Busca’t en la nostra galeria de fotos!

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.