fbpx

Aselec

09 Jun 2021

Hager a casa Decor 2021 – Connecta i il·lumina els teus espais

Casa Decor. Espai Delta Cuines. Fotògraf: Nacho Uribesalazar. Mecanisme Hager: Serie R.classic, cristall negre.

Casa Decor celebra la seua 56a edició fins al 27 de juny de 2021 on Hager participa una vegada més, en la qual és la seua setena edició. Les últimes innovacions en mecanismes Hager són presents en diferents espais de l’exposició repartits per la Casa de Tomás Allende, lloc en el qual se celebra enguany l’esdeveniment.

Així, per als qui valoren l’excepcional, el millor tacte i una il·luminació única, Hager exposa a casa Decor la seua gamma recentment rellançada de mecanismes rotatius: un clàssic de disseny absolut, amb un interior completament renovat i la primera il·luminació integrada per a interruptors giratoris. Per a veure amb una nova llum les seues sèries “il·luminades” 1930, Glas i R.classic. Una aliança entre el clàssic modern i l’alta tecnologia. Adequats per a residencial de luxe, hotels de disseny o edificis històrics.

 

R.classic, Serie Glas i Serie 1930

L’alta qualitat de la col·lecció Hager que s’exhibeix en aquest esdeveniment queda patent, per exemple, en els interruptors berker Sèrie 1930 Porzellan made by Rosenthal, l’autèntica porcellana de la qual Rosenthal és un homenatge a l’or blanc, l’artesania i les formes perfectes. Inspirada en la Bauhaus combina forma i funció encaixant tant en espais clàssics atemporals com radicalment moderns.

D’altra banda, la Sèrie R.classic conjumina amb estil un llenguatge de formes clàssic amb quatre variants de material d’alta qualitat i un bell comandament rotatiu.

Les sèries de mecanismes Hager ofereixen, a més, multitud de funcionalitats: preses schuko, prens USB, interruptor de persianes, teclats per a la llar intel·ligent, commutadors, etc., alhora que s’integren perfectament en l’estil arquitectònic i decoració de la llar.

Casa Decor. Espai Delta Cuines. Fotògraf: Nacho Uribesalazar. Mecanisme Hager: Serie R.classic, cristall negre.

Clica ací per a més informació.

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.