fbpx

Aselec

26 May 2022

ASELEC celebra el Dia de l’Instal·lador 2022 (DDi’22) amb gran afluència de professionals

Divendres passat 20 de maig es va celebrar la tercera edició del Dia de l’Instal·lador (DDi), la cita imprescindible del sector elèctric i telecomunicacions, organitzada per ASELEC. Aquesta nova trobada va tindre lloc en el complex gastronòmic-esportiu de Masia de les Estreles a Catarroja (València). Prop de 450 assistents van gaudir d’aquesta edició, de tornada a la presencialitat, amb un programa d’activitats replet de novetats, retrobaments, taules redones i sorpreses.

Al voltant de les 09.00 del matí, es van obrir les portes i van començar a arribar les primeres empreses instal·ladores i patrocinadores. Després d’haver passat per la zona d’acreditacions, les empreses associades es van reunir en l’Assemblea General per a fer repàs de les activitats realitzades durant l’any, exposar el marc estratègic i fer la presentació de comptes. L’acte va començar amb les paraules d’agraïment als assistents per part de Rafa Castillo, president de ASELEC i Carlos Sánchez, secretari tècnic de l’associació.

Un primer acte molt emocionant en el qual els associats van poder retrobar-se després de 2 anys d’absència d’esdeveniments presencials. Un gran inici per a un dia que va oferir moltes sorpreses.Després de l’Assemblea General, els/les assistents van poder gaudir d’un esmorzar professional i de la zona d’exposició. Una zona amb més de 500 metres quadrats i amb 35 empreses patrocinadores que van exposar les últimes novetats del sector. Un ambient vibrant en el qual empreses patrocinadores i empreses associades van poder conversar i establir contacte professional.

Sobre les 12.00 va començar la primera taula redona del #DDi22 amb el nom: “Xarxes, edificis i mobilitat elèctrica. Tres claus en la transició energètica”. Una ponència centrada en el nou cicle energètic més elèctric marcat per les energies renovables i la descarbonització. Aquest col·loqui, conduït per Juanjo Català (Assessor de ASELEC), va comptar amb la participació de Iban Molina (Delegat d’Iberdrola en la Comunitat Valenciana), Enrique López (Responsable Dpto. SAES de Feníe Energia), Marc Nogués (Responsable Comercial de Simon, Juan Carlos Méndez (Division Manager Indústria i Renovables en GES i Borja Pellicer (CEO de BetSolar).

Seguidament a les 13.00, la segona taula redona, amb nom “Indústria 4.0. retrofit, digitalització i del manteniment predictiu”, va comptar amb la presència de Carlos Molina (Field Services Tendir Engineer de Schneider), Ángel Valdeolmillos (Responsable Dpto. Tècnic de Julmatic), José María Ciscar (CEO de VCS Embalatge) i Jose Manuel Gil (Tècnic especialista enautomatización i Energies Renovables en Valektra). Una oportunitat magnífica per a compartir impressions sobre la reconversió de la indústria i la digitalització de la producció, amb la coordinació de l’Assessor de Aselec Juanjo Català.

Arribades les 14.00, els assistents van poder gaudir d’una degustació d’arrossos en el terrat de la masia i del posterior lliurament de premis. Un moment de descans després d’un matí ple d’activitats i networking. Finalment, els associats més esportistes van poder assistir a un curset d’iniciació al golf on van gaudir del camp de golf de Masia de les Estreles. Un tancament de la jornada en gran com a fermall final al #DDi22 de ASELEC.

Imatge dels assistents al #DDi22 en Masía de las Estrellas (Catarroja)

 

[Fes clic ací per a veure la galería de fotos del Día de l’Instal·lador 2022]

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.