fbpx

Aselec

24 Nov 2021

ASELEC, associació guanyadora de la 1a EDICIÓ dels guardons atorgats per SGS València

La filial valenciana de SGS, líder mundial en inspecció, verificació, assajos i certificació, ha atorgat ASELEC el guardó de la categoria “Associació” de la 1a edició dels seus premis corporatius.

Un jurat d’experts ha proposat a la nostra associació com a guanyadora del premi per l’interés públic del conveni signat amb l’Ajuntament de València per a col·laborar en l’atenció a les persones en una situació de vulnerabilitat i garantir així el dret a l’energia dels veïns i veïnes de la ciutat, plantejant la creació de la Xarxa d’Empreses Instal·ladores pel Dret a l’Energia.

Aquesta nova xarxa, que conformaran totes aquelles empreses instal·ladores associades a ASELEC que s’adherisquen voluntàriament per a defensar el dret a l’energia i la lluita contra la pobresa energètica i que es comprometen a assistir a un taller de formació impartit per l’Oficina de l’Energia, ha sigut decisori perquè el guardó recaiguera en ASELEC.

El lliurament tindrà lloc en el marc de la Jornada de presentació de resultats del Projecte Europeu TRECE -TRAINING FOR ENERGY CONSUMERS EMPOWERMENT, que se celebrarà el pròxim dia 1 de desembre a les 10:00h.

Des d’ASELEC, agraïm enormement aquesta distinció. Sens dubte, un impuls a les nostres activitats i la confirmació del camí triat al llarg d’aquests anys.

FENIEFIECOV Colaboradores ASELEC Fenie Energía Generalitat Diputació de València IVACE U.E.